Beenhakker stopt in de voetballerij

JipVR, 02-06-2015 om 17:21, 3065 views, Sparta |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Leo Beenhakker stopt als bestuurslid technische zaken bij Sparta Rotterdam en zet een punt achter zijn actieve carrère, dat maakt de voormalig trainer via de officiële kanalen van de Rotterdamse Jupiler League-club bekend. 

Beenhakker was liefst vijftig jaar actief in de voetballerij en was in twee periodes hoofdtrainer bij Ajax. In seizoenen 1978-1981 en 1989-1991 stond hij langs de lijn bij Ajax 1. In 2000 werd Beenhakker technisch directeur van de Amsterdamse club en haalde hij Zlatan Ibrahimovic richting de hoofdstad.

'Ik heb een fantastische tijd gehad bij ontzettend veel mooie clubs en nationale teams. Ik realiseer me ook dat ik veel aan het voetbal te danken heb gehad. De komende weken ben ik op verzoek nog beschikbaar om de technische staf te ondersteunen in de keuzes die nog gemaakt moeten worden om de selectie voor het komende seizoen samen te stellen', aldus Beenhakker.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
swing
Het is gewoon een kakkerlak - dus lkkr belangrijk!
0 0
behangdelul
Kan hij niet voor Ajax gaan scouten? Op zoek naar de nieuwe Chivu, Maxwell, Zlatan en Trabelsi's!
3 0
daniajax1
Eeuwig respect voor Beenhakker. Prachtige carrière gehad. Nieuws valt een beetje in het niet bij het opstappen van Blatter. Leo verdient meer aandacht.
1 -1
Aeter
Zeker Don Leo heeft veel voor Ajax en het Nederlandse voetbal betekend. Deze man verdient een groots afscheid en zelfs een koninklijke onderscheiding als je het mij vraagt.
0 -1
LammertAlbertus
Rijkaard samen met good old wise De Toekomst geven
Jonk Ajax1 samen met Schip
1 -1
Ajax27
deze opmerking voegt zeer veel toe aan het onderwerp dat Leo stopt. mijn grote dank hiervoor...
2 0
De_Realist
Zonde, had hem graag nog een keer bij Ajax gezien.
3 -1
vd.Vaart
Net zoals Dick Advocaat, zoveel passie en plezier in het voetbal stoppen.. stralen ze over bij de spelersgroep waar ze hadden gecoacht.

Het ga je goed Don Leo!
2 -1
JPC40
Ik zal je niet missen , je staat bij zeker niet op de lijst van favoriet coaches , in mijn ogen had je nooit hoofdcoach moeten worden.
1 -7
ChristianoRonal
In jouw ogen is alles kut. Ga eens naar een psycholoog ofzo.
7 -2
JPC40
het is trouwens wel vreemd die Leo was een Feijenoorder maar schijnbaar wordt dat wel ondersteund en als een andere Feijenoorder was geweest wordt daar smakelijk om gelachen beetje hypocriet vind je niet.
1 0
Ajax27
zucht... die man heeft gewoon een prachtige carri
0 -1
JPC40
was het maar een kut .
Ik kan je zo wel vertellen wie wel mijn favo zijn maar daar past Beenhakker zeker niet bij.
0 0