Suárez loopt hamstringblessure op

KoenWeijland, 14-05-2015 om 20:20, 5167 views, FC Barcelona |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Luis Suárez heeft dinsdag tijdens de Champions League-ontmoeting met Bayern München (3-2 verlies) een hamstringblessure opgelopen. De aanvaller van FC Barcelona bleef vervolgens in de rust in de kleedkamer achter en werd vervangen voor Pedro Rodriguez. 

Suárez was in de eerste helft nog goed geweest voor twee zeer belangrijke assists op compagnon Neymar. De Braziliaan tekende voor de 1-1 en de 1-2, waardoor Barcelona op rozen zat. Na de eerdere 3-0 thuiszege was de 2-3 nederlaag goed genoeg om door te gaan naar de finale van het kampioenenbal, die op 6 juni in Berlijn plaatsvindt. 

Donderdag trainde Suárez nog apart van de groep en volgens de Catalaanse club is het nog onduidelijk wanneer de oud-Ajacied weer aan kan sluiten bij de collectieve training. Voor Suárez is het de eerste keer dat hij in de finale staat van de Champions League. Met Ajax kwalificeerde hij zich in 2010 wel voor de groepsfase, maar verder kwamen de Amsterdammers toen onder Martin Jol niet. Met Liverpool speelde Suárez nooit op het hoogste Europese niveau.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFCA127
6 juni moet Luis schitteren. Hij moet onze Amsterdamse tranen van 1996 teruggeven aan Turijn.
7 0
@ABVAJAXoptwitt
Hoe lang duurt het meestal om te herstellen met een hamstringblessure? Het is te hopen dat hij de finale haalt.
1 0
litmanenohoh
Volgens VI mist ie max 1 wedstrijd
2 0
AmSTERdamzuid
wel de kampioenswedstrijd, au
0 0