'Hiervoor van Ajax naar Feyenoord gegaan'

Wilten1, 02-04-2015 om 08:01, 12821 views, De Telegraaf |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Doelman Kenneth Vermeer stond in de oefenwedstrijd van het Nederlands elftal tegen Spanje in de basis. De keeper die afgelopen zomer de gevoelige overstap naar Feyenoord maakte hield, net als in al zijn vorige interlands, het doel schoon. 'Om hier weer kans op te maken, ben ik van Ajax naar Feyenoord gegaan', aldus Vermeer tegen De Telegraaf.

Vermeer, die in Oranje normaal gesproken net als zijn laatste seizoenen bij Ajax genoegen moet nemen met een plek op de bank achter Jasper Cillessen was content met zijn basisplaats. In de vorige vier interlands die hij speelde stond de doelman nog onder contract bij Ajax en hield hij ook de nul. 'Dit hoop ik nog lang vol te houden. Het is een mooie statistiek. Die kende ik voor de wedstrijd en wilde ik in stand houden', aldus de doelman.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Wayout
Nee natuurlijk ga je om te spelen in de basis en NL elftal, Vermeer. Maar logisch toch? Wie gaat er nu van Ajax naar feyenooit ? Niet voor feyenooit. Dat is nooit een reden om te gaan! Of als je een kut bestuur een lesje wilt leren zoals destijds met Ton Harmsen die liep te fucken met Cruijff.
0 0
Wayout
Nee natuurlijk ga je om te spelen in de basis en NL elftal, Vermeer. Maar logisch toch? Wie gaat er nu van Ajax naar feyenooit ? Niet voor feyenooit. Dat is nooit een reden om te gaan! Of als je een kut bestuur een lesje wilt leren zoals destijds met Ton Harmsen die liep te fucken met Cruijff.
0 0
OdjePils
Vieze kakkerlak!
0 0
MichelAngelo66
Dit klinkt wel grappig.

"Vind die club aan de haven eigenlijk niks, maar om ze te pleasen roep ik maar af en toe wat positiefs over die idiote supporters. Maar eigenlijk zit ik hier om weer op de bank te zitten bij Oranje. Weer achter Cillessen, dat wel. De club kan me echter gestolen worden".

Die eeuwige censuur van het AD.
0 0
gras
Zal best, maar ik vind het smerig gespeeld. Weer er dan open in, of ga naar een andere club. Om bewust misbruik te maken van een gratis transfer uit coulance van de club en dan stiekem te onderhandelen met Feyenoord, om een voldongen feit te presenteren: dan weet je dus dat dat niet de bedoeling was van het aanbod.

Super dom van Marc, maar natuurlijk smerig gespeeld van Vermeer. Niets mis met ene controversiële transfer zo af en toe, maar je kunt het met open vizier doen of achterbaks.
0 0
swing
Het blijft een rat
0 0
Bobo het Konijn
Natuurlijk weer vele trieste reacties op Vermeer, er zijn er meer geweest die bij Feyenoord speelden en niet de minste. Een begrijpelijkevergang als Ajax hem niet meer hoeft. Blijf het een leuke en goede keeper vinden, was mooi om hem weer in Oranje te zien en gun hem het allerbeste.
0 0
Juichtoon
Bobo, je bent wel heel vaak positief over F'noorders. Ik betwijfel niet dat je ajacied bent, want die heb je in alle soorten en maten. Maar ik snap niet dat een ajacied dergelijke dingen zegt. Dan mis je veel van wat om je heen gebeurt. Als een jood die in 1944 nog beweert dat de capo's best aardige mensen zijn.
Ik kom zelf uit de buurt van Rdam en en kan je vertellen dat hier echt heel veel mensen zijn die ons bloed wel kunnen drinken en zelfs de kleintjes zijn al zo. Als Vermeer dan daar gaat spelen en ons een trap nageeft ten gunste van die lieden die ons het allerergste wensen, van alle jhk tot sisgeluiden, heb ik daar geen goed woord voor over, nu niet, nooit niet.
0 0
OdjePils
Dankjewel juichtoon!
0 0
waynelove
het zijn gewoon twee clubs. er is totaal geen reden te vinden waarom we niet gewoon met elkaar overweg zouden kunnen. zon grote onzin vind ik het. feyenoord en ajax hebben tokkie fans en normale fans.. er zullen er altijd een aantal tussen zitten die het voor de rest verknalt, en dan gaat de andere club weer iedereen over een kam scheren en omgekeerd.. dom schapengedrag. "voetbal" niet "domvolk"

0 0
Tecmessa
Voor een konijn heb je verrassend veel verstand van voetbal. Amen!
0 0
Ron75
Deze gozer wil gewoon keepen en als dat niet bij Ajax kan, dan maar ergens anders. Feyenoord gaf hem een kans en hij heeft die gepakt.
0 0
TikkieTerugJaap
Joh echt? Dat wist ik helemaal niet.
0 0
godenzonensuper
Als Amsterdammer bij feyenoord gaan spelen is al erg maargoed voor zn carriere begrijp ik het wel . Maar het smerige spelletje wat die gespeeld heeft mag hem nooit vergeven worden .
0 0
TikkieTerugJaap
De tyfus voor Kenneth.
0 0
Van Reenen
B-elftal van Spanje, tja, gaat nergens over.
0 0
Viktor7
Ondanks dat ik meer met Feyenoord heb dan met de Lampies, vind ik deze streek nog steeds vies. Hoe hij de hele tijd tof loopt te doen, bah
0 0
Ajax412
Judas
0 0
Hoi.
Toepasselijk op witte donderdag
0 0
Ajax412
Hahaha helemaal niet bij stilgestaan xD
0 0
Ruff Rhythim
Ach ja, prima keeper verder.
Jammer voor hem dat ie nooit meer kampioen wordt nou...
0 0
ibrahendriks
Nou ja,, had een uitstekende redding op een bal die van richting veranderd werd,Nee, ik ben er ook niet blij mee, Vd Beek en Kongolo springen daarintegen een gat in de lucht.:-( Maar aan de andere kant, wat veel belangrijker is : Ajax heeft Jasper, in alle opzichten de beste doelman van Nederland.:-) :-)
0 0
tonny
Blijf er lekker kerel ik gun het jou van harte.
Hebben wij tenminste een blunderaar minder in het veld.
Daar hebben we er nog genoeg van hahahaha
0 0
plumber
vieze rothond !
Judas in eigen persoon,scheur maar lekker alles af wat in die donder van je zit.

Geen fan van deze kaffer.
0 0
Matts
En van Bazoer? :p
0 0
RoodWit
Wat is er met Bazoer? Die komt van USV Elinkwijk hoor :p
0 0
IamLegend
ga ergens anders ff huilen om een speler.
0 0
plumber
Nee
0 0
3*stars*3
Niemand hier is een fan van een speler van fey plum maar om hem opeens voor een ''kaffer'' uit te maken, terwijl wij meer donkere spelers hebben rondlopen...
0 0
3*stars*3
Ik hoorde de fey maatjes van mij gister roepen dat Vermeer nog steeds geen goal tegen heeft gekregen in oranje.
Die lullo's vergaten wel dat Vermeer 4 duels als Ajacied keepte en belangrijkere duels, als dat oefenpotje van dinsdag..
0 0
Rayno95
En ze vergeten dat Jasper op het WK maar 4 tegendoelpunten heeft gehad waarvan 2 penalty's 1 wereldgoal en nog 1 waar hij weinig aan kon doen...

Stja die penaltyserie tegen Argentinië, maar Vlaar en Sneijder misden, wie laat nou een verdediger als 1st nemen?
0 0
3*stars*3
Idd, vond alleen dat ie die van Dos Santos kon houden tegen Mexico.

Maar valt mij sowieso op dat Cill moeite heeft om (laag) naar links te duiken en dat zagen we, uit mijn hoofd, bijv tegen dat zelfde Mexico, 2x tegen Dnjepr en ook Turkije.
0 0
Rayno95
Dat zou idd een zwakke plek van hem kunnen zijn nu je erover begint, tegen Dnjepr was het uit wel meer door het veld bal stuitte voor hem op
0 0
stefanpetterson
Meer geluk dan wijsheid, weinig hoge ballen Kenneth tegen de dwergen van spanje!
0 0
FUBAR
Hij keepte wel goed al maakte de Spanjaarden het hem ook niet echt moeilijk. Ze kregen veel kansen maar echt scherp waren ze niet.
0 0
stefanpetterson
Ik heb ondertussen 3 foto's van reddingen gezien uit de wedstrijd tegen spanje waarop Kenneth zijn ogen dicht had. Hoezo geluk? Kijk maar bij AD http://www.ad.nl/ad/nl/1049/Oranje/article/detail/3939368/2015/03/31/Uitblinker-Vermeer-houdt-weer-de-nul-in-Oranje.dhtml
0 0
Rayno95
Wat een flauwekul....
Daarvoor kon je ook naar het buitenland gaan!
0 0
AFCABart
Ik vind het wel goed zo eerlijk gezegd. Ik heb me kostelijk vermaakt op de momenten waarop hij stond te grabbelen in dat lelijke shirt in die verschrikkelijke badkuip.
0 0
Rayno95
Haha ja dat is wel een voordeel idd :)
0 0