Keane haalt uit naar Blind: 'Schandalig'

BvdPloeg, 10-03-2015 om 08:30, 23033 views, BBC |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Roy Keane heeft maandagavond hard uitgehaald naar Daley Blind. De oud-Ajacied verloor maandag met Manchester United in de FA Cup van Arsenal (1-2) en Keane rekent Blind de 0-1 van Nacho Monreal aan. 

Alex Oxlaide-Chamberlain dribbelde rond de zestien vier man voorbij, alvorens hij de bal gaf aan Monreal. Volgens Keane 'deed het pijn aan de ogen' om Blind te zien schutteren in de voorbereiding. 'Blind, Valencia (Antonio red.), man, dat was gewoon echt schandalig. Dat zijn kinderlijke fouten. Fouten waardoor je een wedstrijd kan verliezen. Belangrijke momenten in een wedstrijd en je weet wat er kan gebeuren als je een ploeg als Arsenal, met veel kwaliteit, al die vrijheid geeft. Het was gewoon te makkelijk, het was shocking. Gewoon schandalig.'

Blind, die dit seizoen juist veel lof krijgt over zijn spel, krijgt nog meer de verduren. 'Blind en Valencia zijn een regelrechte schande voor Manchester United. Ze maken achter elkaar kleuterfouten. Van Gaal moet de tijd krijgen en een paar nieuwe spelers die er vooral meer pit in gooien.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
OdjePils
Bek houwe Keane, hondekop!
0 0
JohnDylan
United moet deze zomer Khedira en De Jong transfervrij naar de club halen.
0 0
elpresidente
Ik wou Nigel naar Amsterdam halen. Dat is toch die ervaring waar Ajax een uitzondering voor wil maken met salaris ? Anders zou ik het niet weten wie ze erbij willen nemen, maar die spoeling is vrij dun lijkt me.
0 0
JohnDylan
De Jong heeft keer op keer gezegd dat hij niet terug wil naar de Eredivisie.
0 0
MosesD
Precies. Laat de scouting maar eens aan het werk gaan.
0 0
elpresidente
Heb ik gemist dan, ik weet wel dat hij heeft gezegd dat vroeg vertrekken uit de eredivisie een pre was want dan leer je sneller op een hoger niveau. Ook niet echt ideaal om die binnen te halen als opleidingsclub numero uno. Maar ik heb hem nog nooit horen zeggen dat hij niet terug wou komen.
0 0
MichelAngelo66
Velen hier vinden het niet leuk, "omdat hij van Ajax komt", maar Blind is ook helemaal niet geweldig. Leuk, niet meer dan dat. Mazzel dat van Gaal z'n vader goed kende en zo ook z'n zoon en beetje helpt. Dezelfde coach die zegt geen fatsoenlijke spits te hebben..... Rooney, Falcao en ja inderdaad van Prutsie is niks. Daley, een hele sympathiek overkomende gozer, die symbool staat voor het hedendaagse voetbal.... Veel middelmatige voetballers en coaches die schromelijk overschat en overbetaald worden.
0 0
MosesD
Eens. Blind een slimme speler, maar voor de top komt ie tekort. Met een club als United haalt ie echt meer dan het maximale uit zijn carriere tot nu toe.
0 0
gras
Eens, bij United moet je enkel spelen als je echt wat toevoegt. Hij doet het voor zijn doen prima, maar hij komt gewoon bepaalde dingen tekort. Hij is een waterdrager.
0 0
Scottish_Fan
Dit is wel heel erg overdreven, Keane was idd kritisch, maar niet op de manier zoals hier wordt vermeld.

Verder doet Blind het leuk bij Man Utd, niet goed maar zeker ook niet slecht. Hij zal echter wel aan zijn duelkracht moeten werken, wil hij belangrijker worden voor het elftal, hij word werkelijk door iedere tegenstander opzij gezet.
0 0
Van Reenen
Who the fuck is Keane, ook een kleuter uit de school van M.U.? Speelde hij wel bij Utd?
0 0
Scottish_Fan
Is een bal wel rond?
0 0
elpresidente
hahaha wie denkt die Roy keane wel niet wie hij is. Daley Blind en Van Gaal zijn iconen van Manchester zonder hun had de club nooit wat bereikt.
0 0
JohnDylan
Grapje toch zeker?!
0 0
JPC40
hij zal niet de enige zijn ik ken die gast ook niet .
0 0
JohnDylan
Je kent Keane niet?! Roy Keane?!
0 0
JPC40
ik ken Rooney ik ken Gerrard ik ken Beckham maar keane nee nog nooit van gehoord .
0 0
MosesD
..........
0 0
JohnDylan
http://en.wikipedia.org/wiki/Roy_Keane
0 0
JPC40
Tja het is niet leuk voor een man als Daley maar voor het hele verhaal zit ik wel te grinninken een team van ruim 200 miljoen en ze bakken er niks van , daar hoef je niet eens voor de buis te zitten kijken , in het begin was ik al bang voor deze situatie , dat daley in een ploeg komt die er niet staat en de spelers als Falcoa of Dimaria tja ongetwijfeld goeie voetballers , maar ook zij springen in een team die niet klaar is , het is hun ook niet gegund om de tijd te krijgen .
Het probleem , Te veel buitenlandse spelers en Te weinig engelse spelers de balans is volledig zoek .

mijn idee is dat diMaria Falcao en Daley toch verkocht moeten worden , dat zal wel met de nodige verlies gaan , maar daar blijven lijkt mij geen optie en dit project als mislukt beschouwen , daarna gaan kijken in de engelse competitie en bekijken welke spelers talent hebben , die haal je naar binnen en bouwt een nieuw team op , plus die vorige coach terug halen , het concept van cruijff overnemen wat hij gedaan heeft met Barca , dit kan werken daar geloof ik in .

Maar een tikkie takkie systeem tegenover een engelse rugbysysteem dat gaat niet werken ook niet op langere termijn .
0 0
HeinJan
Speelde gisteren een zeer belabberde pot voor zijn doen. Mede ingegeven door de even dramatische prestaties van de spelers om hem heen, maar Daley was gister geen schim van de speler die hij bij Ajax wekelijks was. Bij United heb ik hem maar een paar keer zijn niveau zien halen dat hij bij Ajax haalde. Ik hoop voor hem dat ze een speler a la Pogba halen, want ze missen echt ontzettend veel loopvermogen gekoppeld aan kracht op het middenveld. Daley is veel te traag, Herrera is veel te licht en Fellaini kan niet voetballen.
0 0
3*stars*3
Zoals ik zei, was kwestie vn tijd voordat AD zou uitpakken op hun site en reacties zou uitlokken...

http://www.ad.nl/ad/nl/1017/Buitenlands-voetbal/article/detail/3893609/2015/03/10/Roy-Keane-fileert-Daley-Blind-Absolute-schande.dhtml
0 0
SjackBlack
Hoe bedoel je opmerkingen uit zijn verband trekken. Heb de analyse ook bekeken maar dit is duidelijk aangedikt. " Keane haalt uit naar Blind". Kijk eens terug aub en plaats het even in een juiste context aub.
0 0
JohnDylan
Blind komt duidelijk te kort voor een vaste basisplaats bij een topclub als United. Hij haalde een tijdje een redelijk niveau maar bij United wordt er meer van een speler verwacht. Zijn handelingssnelheid is de laag en hij neemt veel te weinig risico's voor het Britse voetbal. Daarbij gaat het spel veel te snel op en neer voor Blind om te kunnen belopen. De afgelopen wedstrijden wordt Blind elke keer afgekraakt door de analisten en op een gegeven moment zullen de supporters van United zich tegen hem keren. Blind heeft mazzel dat Van Gaal hem zo lang mogelijk zal laten staan en hopelijk kan hij bij United dezelfde ontwikkeling doormaken als hij bij Ajax deed. Ik denk alleen dat Blind volgend seizoen zijn basisplaats kwijt zal raken.
0 0
JPC40
Blind had daar nooit heen moeten gaan hij had een opstap moeten maken via Arsenal of liverpool en daarna naar United .
0 0
Aeter
Dat is allemaal hetzelfde niveau op het moment.
0 0
JPC40
niet best dus
0 0
ajaxmening
Nee gelukkig doen die veel duurdere aankopen het wel ontzettend goed hahaha , MU met een besteding budget van honderden miljoenen komt gewoon zelfs daarmee zwaar tekort , die verdediging ha benieuwd als die Gijp daar wel eens naar kijkt, inplaats weer een aantal zinnen over AJAX te brabbelen, met die Derksen over de KUIP met zijn geweldige jeugd opleiding die al jaren niks oplevert.
0 0
DJ
Blind was gisteren in verdedigend opzicht onthutsend zwak. Hij kwam snelheid en duelkracht te kort t.o.v. de Arsenal spelers. Aan de bal was hij goed, zoals altijd eigenlijk.
Hij zou waarschijnlijk beter tot zijn recht komen in Spanje of Italië, waar de meeste wedstrijden op techniek en minder op kracht worden gespeeld.
0 0
JPC40
of een stap terug doen en naar Arsenal of Aston villa dat soort clubs na misschien 4 jaar dan een opstap richting United .
0 0
Cleo9
En dan heeft Arsenal nog heeft minst fysieke middenveld van heel Engeland.
0 0
WesleySonck
Ach ja, Engels \'voetbal\' is ook heel anders dan continentaal voetbal. Rennen, vliegen, duwen, en een bal hoef je niet te kunnen trappen. Kijk persoonlijk dan liever rugby... Goddank wordt het verschil nu zo groot dat ze in Europa een flater slaan, tijd dat dat ophemelen van Engels voetbal een keer ophoudt, worden die uitzendrechten vanzelf weer minder waard...
0 0
Rinky
Manchester United hangt echt als los zand aan elkaar. Voetballend is het vaak niet om aan te zien en doelpunten komen zelden uit mooie aanvallen voort.
Gisteravond ging het 90 minuten in moordend tempo en dan zie je toch dat Blind (niet als enige) net iets tekort komt op het middenveld. Daarentegen heb je maar 2/3 van dit soort intense wedstrijden per seizoen, over het algemeen doet hij het prima in Engeland.

Ik ben wel benieuwd hoe lang Van Gaal de tijd krijgt om iets op te bouwen. Waar hij nu mee bezig is lijkt meer op een vorm van overleven dan opbouwen en ik ben bang dat hij kan vertrekken als hij niet bij de eerste 4 eindigt. Gezien het programma en de concurrentie is dat nog niet ondenkbaar.
0 0
MosesD
Geheel eens.
0 0
Pleytos
http://foxsports.nl/video/266494-samenvatting-manchester-united-arsenal.html
Ik vind het nog wel mee vallen. Bij het eerste doelpunt lopen ze elkaar in de weg, waardoor ze allebei halfslachtig ingrijpen.
0 0
Ruff Rhythim
Dat hele team klopt gewoon niet daar.
In principe zoveel goede spelers bij elkaar, zoveel poen ertegenaan geramd. En toch is het geen eenheid.

Is van Gaal ook verantwoordelijk voor ja, maar dit is gewoon geen team.
0 0
Daniii
Ik heb de hele wedstrijd gezien en vind hem niet slecht spelen, hij heeft ook waardeloze verdedigers achter zich waar je geen samen spel mee kan hebben.
0 0
TOOL
Idem! Hij heeft bijna alleen maar bagger spelers om hem heen staan. Dat hele ManU is een lachwekkend. Blind is juist één van de betere spelers vind ik. Hij geeft een hoop lange ballen, die aankomen, een hoop intercepties en staat bijna altijd goed, Nu maakt hij één fout en beginnen ze te zeiken op hem terwijl alles in dat team elke week staat te blunderen.
0 0
Daniii
Zelfs om eerlijk te zijn doet Blind het beter als ik verwacht had op het middenveld, wist wel dat hij het kon in de Eredivisie maar PL is toch wat fysieker.

Blind speelt in dienst van het team en ze moeten niet verwachten dat het een Di Maria is ofzo (wat het slechter als Blind ironisch) imo zelfs Busquets zou het moeilijk hebben in dit matig team op die plek..
0 0
AjaxD1986
Eerlijk is eerlijk, het is eigenlijk ook geen Ajax 1 materiaal geweest ooit. We hebben in dat opzicht echt de hoofdprijs gekregen.
0 0
FWAjacied
Blind dit seizoen bij Ajax op het middenveld had ons kampioen gemaakt. In maart ofzo al.
0 0
Ajacied0318
Zodra Van Gaal weg is kan Blind beginnen met zich opmaken voor de bank of voor een transfer. Het is jammer en niet leuk, maar wel een harde feit.
0 0
3*stars*3
Kwestie van tijd voordat AD groot uitpakt met deze titel op hun site...
0 0
FUBAR
Blind is één van de betere spelers bij Man Utd.
0 0
3*stars*3
FUBAR, ik support oud-Ajacieden in buitenland (behalve Mickey en Bouy) maar als Blind 1 van de betere man u spelers is, zegt dat genoeg over hun seizoen.
Ik hoop dat ie daar gaat slagen maar vind gewoon niet dat ie past in het harde en snelle Engels voetbal.

Daley past perfect in Spanje of Italië.
0 0
nuff-said
Toen blind niet speelde, wonnen ze veel wedstrijden. Kan me voorstellen dat blind niet veel toevoegt. Is een stabiele factor maar uiteindelijk heb je meer nodig dan alleen stabiel
0 0
ajaxminimax
Het is schandalig dat er over 1 wedstrijd wordt gesproken... blind draait een goed seizoen, speelt een keer een slechte wedstrijd en gelijk is het een schande...
0 0
yugi
Ik weet niet welke wedstrijden jij kijk ?t man u speelt gewoon slecht heeft alle geluk waar ze nu staan vaak scheids mee lucky goals goede keeper die er heel veel uit haalt . man u is de ploeg die vaakst bal breed speelt of terug na de keeper komt je dit bekend voor ?Blind gun ik alles harder werken maar man u is teveel voor hem hij kan het niet aan speel de bal teveel na achter of op zei je ziet ook dat de tegenstanders hem aan de bal laten vertraagt het
0 0
yugi
Ik weet niet welke wedstrijden jij kijk ?t man u speelt gewoon slecht heeft alle geluk waar ze nu staan vaak scheids mee lucky goals goede keeper die er heel veel uit haalt . man u is de ploeg die vaakst bal breed speelt of terug na de keeper komt je dit bekend voor ?Blind gun ik alles harder werken maar man u is teveel voor hem hij kan het niet aan speel de bal teveel na achter of op zei je ziet ook dat de tegenstanders hem aan de bal laten vertraagt het
0 0
Rayno95
Zelfs hier zijn de meeste niet zo erg! ;)
0 0
ajaxminimax
Hahaha, +1
0 0
jeugdgaatvoor
Eredivisie fouten
0 0