Blind en Van Gaal ook uit de FA Cup

BvdPloeg, 09-03-2015 om 23:06, 2952 views, Ajax Showtime |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Daley Blind en Louis van Gaal kunnen het winnen van een prijs dit seizoen zo goed als zeker uit het hoofd zetten. Na een achterstand van tien punten in de competitie op Chelsea, de uitschakeling in de League Cup en het niet eens meedoen in Europa kegelde Arsenal maandagavond United ook nog eens uit de FA Cup: 1-2.

Het affiche op Old Trafford in de kwartfinale van het bekertoernooi was de laatste strohalm voor United om nog iets van het seizoen te maken. In een echte Engelse wedstrijd met een moordend tempo, veel strijd en goed voetbal was het Arsenal dat echter de leiding nam. Nacho Monreal was het eindstation van een prima aanval, David de Gea was geklopt: 0-1.

Arsenal verdiende die voorsprong ook, maar basisklant Blind en de zijnen maakten er snel 1-1 van. Na een mooie voorzet vanaf rechts kopte Wayne Rooney goed binnen. De tweede helft kon de wedstrijd alle kanten op, maar Arsenal trok aan het langste eind. Uitgerekend Danny Welbeck, voor dit seizoen door United verkocht aan Arsenal, scoorde in zijn oude stadion. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JPC40
de vraag zal zijn hoe lang en hoeveel krediet krijgt van Gaal voordat ze hem er uit trappen .
dan zit daley in de stront .
0 0
TikkieTerugJaap
Altijd leuk als van Gaal op z\'n bek gaat. Helemaal mooi dat Welbeck de winnende maakte.
0 0
3*stars*3
Ik roep soms dat Frank koppig is als een malle maar Louis slaat echt alles.
Afgelopen WK bleef ie vasthouden aan die luie RVP (om na WK te roepen dat RvP 80% was!!!) en nu is zijn schatje geblesseerd en is Fellaini opeens een spits -_-

Falcao 20/30min laten warmlopen en dan toch maar Januzaj erin brengen...Hoe bedoel je, mensen mentaal breken??? -_-
0 0
FlyingDutchMan
Hij heeft 1 van de beste spitsen en dan die lange Belg die geen poot kan voetballen in de spits. Dat is nog erger dan Schone in de spits :P

Heerlijk dat juist Wellbeck de winnende maakt, als iemand nooit verkocht mocht worden dan was het kind van de club Wellbeck wel.
0 0