De Jong: 'Ik zal sterker terugkeren'

KoenWeijland, 20-10-2014 om 16:22, 3244 views, Facebook | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Siem de Jong is vastberaden fitter en beter dan ooit terug te komen van het blessureleed dat hij momenteel ondervind. De voormalige captain van Ajax geeft via zijn facebookaccount een update van de stand van zaken. 

De middenvelder, die afgelopen zomer de overstap maakte naar Newcastle United, laat weten dat zijn herstel goed verloopt. 'Onderweg terug naar Newcastle. Zojuist de chirurg gezien in Londen en alles ziet er goed uit. Ik kan nu langzaamaan weer kracht opbouwen en beginnen met lopen zonder krukken', zo meldt de man die er hoogstpersoonlijk voor zorgde dat Ajax vanaf 2011 met drie sterren op de borst kwam te spelen. 

De Jong, die bij Newcastle direct tot vice-aanvoerder werd gebombardeerd en van wie veel wordt verwacht door manager Alan Pardew, verzekert zijn fans dat er betere tijden aan gaan komen. 'Nog steeds een paar maanden te gaan, maar ik ga hard werken en zal sterker terugkeren!' Bij de Premier League-club staan eveneens oud-Ajacied Vurnon Anita en de Oranje-internationals Tim Krul en Daryl Janmaat onder contract. 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
appiani
ik ben dit weekend in Newcastle wezen kijken, wat een ontzettende baggerclub is dat. Geen enkel systeem te ontdekken. Als je toch van ajax weggaat dan wil je toch niet voor dat niveau kiezen. Excelsior is veel en veel beter. Ze zullen me eerst moeten martelen, wil ik daar nog eens op de tribune plaats nemen.
Daar moeten van de Gijp en die snor maar eens over gaan ouwehoeren, laat onze jonge jongens met rust, sukkels
0 0
Alfred de Steen
Echt kut voor hem, was zo benieuwd hoe hij zich in Engeland ging houden. Maar hem kennende komt hij er weer bovenop en houdt hij zich prima staande daar.
0 0