'Ze waren gelukkig niet vijandig naar mij'

LeonardoAjaxx, 14-09-2014 om 09:44, 7732 views, FOX Sports |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Kenneth Vermeer maakte zaterdag zijn debuut voor Feyenoord in de Kuip tegen Willem II. De oud-Ajacied werd door het overgrote deel van het publiek warm ontvangen. De doelman kreeg echter twee doelpunten om de oren waardoor Vermeer z'n eerste wedstrijd verloor: 1-2.

'Ze waren gelukkig niet vijandig naar mij, dat klopt', vertelde de sluitpost tegenover FOX Sports na afloop. 'Op de training was het eigenlijk ook al positief. Het is natuurlijk afwachten wat er vandaag zou gaan gebeuren en het was niet negatief.'

Een mooi debuut was het niet voor Vermeer. 'Nee, zeker niet. Als je kijkt, je speelt thuis tegen Willem II en dan verwacht je er heel iets anders van. Als je na 22 minuten al met 0-2 achter staat, is dat geen lekker gevoel. Dat klopt.'

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bram080306
Vermeer!!!!! Hij heeft lang goed gekeept bij ajax in 2012 2013 maar doen ging het mis dat gebeurt denk ik ook bij feynoord
0 0
lorenz00
Tja, Kenneth heeft ook een vrouw en kind. Hij moet gewoon lekker doen wat het beste is voor hem en zijn gezin. Als hij denkt dat een transfer naar Feyenoord het beste is, prima. Ik heb niet zoveel met dat gejank en misgunnen hier van velen. Hij heeft zich altijd als een prof gedragen en heeft nooit lopen zeiken over zijn positie op de bank. Niets mis met die kerel, ik gun hem het allerbeste. Als Ajacied kijk ik liever naar Ajax i.p.v. het neerhalen van tegenstanders en andere clubs. Mocht Vermeer het met Feyenoord geweldig doen is het aan Ajax de taak om nog beter te zijn, zo simpel is het.
0 0
Bensco
Ik lach me de ballen uit mijn broek als die daar ook op de bank komt
0 0
SNTR
kenneth nsb ole ole
0 0
Sjaakvaak
Wat een trieste reacties hier. Beetje meer respect heeft Kenneth wel verdiend.
0 0
Damsco2008
Ik heb respect voor wat hij voor ons heeft gedaan, maar ik respecteer niet zijn keuze om maar Feyenoord te gaan. Niks mis mee toch?
0 0
IamLegend
ik snap zijn keuze wel, maar ben geen fan meer van vermeer...en hij zal de schaal nooit meer omhoog houden.
0 0
army
wat respect, heeft hij dan wel respect voor Ajax??? nee, nada, die sniki gedoe, hij is een Rat!!!!!
0 0
waynelove
en jullie zijn een stelletje kortzichtige overemotionele zwartwit supporters met dat "NSB" gehuil en "Rat" onzin.

die man heeft een passie: spelen. was iedereen hier niet blij toen Jasper het overnam? Heeft hij zich toen niet keurig gedragen? Hij speelde nauwelijks, wil stappen maken, komt in aanmerking voor Nederlands elftal, maar krijgt niet genoeg speelminuten om zijn ambitie waar te kunnen maken. Vervolgens meldt EEN club zich. En dat is Feyenoord.

Die voetballers die volgens het overgrote deel geen "clubliefde" kennen leven gewoon in de realiteit. Spelen op het hoogste niveau wat je als speler aankan. En dat is met Feyenoord dus een klein treetje lager. P R I M A.

En voor de types die mij om dit soort berichten met prive berichten gaan bedreigen: Je kan ook een discussie aangaan, en "NADENKEN" in plaats van meteen als een holbewoner gewelddadig te lopen doen.

0 0
army
hey pik, hij kan toch ff zeggen tegen fdb die hem altijd hand boven de hoofd houd of niet soms, of ben je ook zo'n sniki persoon als die rat......'!!!
0 0
lorenz00
Weet je wat jij bent? Een laagbegaafd mannetje met het empatisch vermogen van een baksteen.
0 0
noahdepoah
Sorry hoor, kenneth is gewoon een kakkerlak en verdiende gewoon 850.000 euro per jaar om de Ajax bank warm te houden. Als je het relaas van Ajax leest is het gewoon een kutstreek wat ie geflikt heeft. Achterbaks. Tuurlijk wilt ie spelen maar eerlijkheid duurt het langst. Nee na zondag is het ook daar over voor kenneth. I
0 0
army
de 2e goal had vermeer niet uit de goal, dus die goal schrijf ik op zijn naam, gaat zo door kneus gaat goed hahhahah
0 0
DannyK
Milik die kenje nogniet kenneth maar volgende week wel!
0 0
jollie18
Scheelt dat we Vermeer door en door kennen.
0 0
Damsco2008
Volgende week maar weer een paar keer lekker grabbelen Kenneth. Kijken of al die Ollie's je nog kunnen waarderen.
0 0
Lewis Hamilton
Kenneth d'r lagen er binnen no time twee in, volgende week ook graag.
0 0
ajaxmening
Laat eens een balletje vallen volgende week eens kijken als ze je nog toejuichen.
0 0
MaupCaransaNES
Ja gooi er nog een paar glippertjes tussendoor volgende week. Dan mag je ooit weer terugkomen! ;-D
0 0
Rayno95
Komt volgende week wel als jullie weer verliezen ;)
0 0