Boschker snapt niets van transfer Vermeer

KoenWeijland, 04-09-2014 om 07:30, 14352 views, Voetbal International |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Sander Boschker stopte afgelopen seizoen met keepen bij FC Twente, maar dat wil niet zeggen dat de oud-doelman van Ajax het Nederlandse voetbal niet meer op de voet volgt. De Tukker heeft zich verbaasd over de transfer van Kenneth Vermeer naar Feyenoord.

Tegenover Voetbal International laat de nu 43-jarige Twentenaar weten dat hij de overgang vanuit Feyenoords perspectief belachelijk vindt. 'Je gaat toch geen miljoen betalen voor een bankzitter van Ajax?', vraagt hij zich hardop af. De overstap van Ajax naar de aartsrivaal uit Rotterdam is een gevoelige. 'Onbegrijpelijk', vindt Boschker. 'Maar ook vanuit sportief oogpunt. Is Mulder nou zoveel minder? Ik vind van niet. Hij is een andere doelman. Degelijker. Geen showkeeper als Vermeer.'

Boschker verwacht dat de transfer grote gevolgen zal hebben voor Erwin Mulder, de huidige eerste doelman van Feyenoord. 'De carrière van Mulder maak je hiermee kapot. Fred Rutten zal het nooit toegeven, maar hij heeft Vermeer natuurlijk de garantie gegeven dat hij de eerste doelman wordt.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jowen
het is niet zomaar een bankzitter. Het is de 2e beste keeper van nl.
0 0
vbasten
Hij heeft een punt met het "kapot" maken van Mulder. Ik vind ook dat die jongen meer respect verdiend. Ik vind het schandalig hoe van Geel Mulder voor de pers naar beneden haalt!!!!
0 0
Bensco
Gast, je vindt een miljoen voor een bankzitten veel? Bosck ga slapen man, Vermeer is over een jaar 4 keer zo veel waard
0 0
Bjorn2321
Ik denk dat hij meer bedoelt je gaat als Feyenoord niet een bankzitter van Ajax kopen of omgekeerd. Is een soort van vernedering voor je eigen club als je dat doet.

'wij hebben zo'n beperkt elftal dat we een bankzitter van de aartsrivaal nodig hebben'
0 0
3*stars*3
Aan de ene kant vind ik het een schande maar aan de andere kant ook een lekkere klap op de smoel van die kakkies want hun ''geweldige jeugd'' is niet zo geweldig.

Behalve Vermeer haalden ze ook;Hahn, Boulah, Wilkshere, El Ahmadi, Toornstra, Basacik en die Turkse spits...8 aankopen!!!

Wat nou beste jeugd, als je 1e elftal niks ermee wint.
Uit nood kregen die overschatte jeugdspelers een kans en zegt genoeg dat geen 1 de stap maakte naar een EU topper of dat Louis geen 1 meenam naar Utd.

Gewoon een koopclub die nu weer wat centjes heeft om te smijten.
0 0
AFCAjax
WHUT!? boschker snapt er niks van PUNT.
Het enige perspectief waarvanuit het te begrijpen is is juist die van de kakkerlakken, het is niet te begrijpen van Ajax kant, en het is niet te begrijpen vanuit vermeer.
0 0