Dani: 'Ajax mooiste club uit carriere'

sv, 12-03-2013 om 16:24, 20638 views, 1900 | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .
Daniel da Cruz Carvalho speelde eind jaren negentig bij Ajax. De knappe middenvelder was vooral populair bij de vrouwen, maar hij kon ook wel een aardig balletje trappen. Johan Cruijff noemde hem het grootste talent ooit, maar hij ontpopte zich niet tot wat werd gehoopt in Amsterdam. Tegenwoordig is hij voetbalcommentator en volgt hij Ajax nog steeds. 'Ik heb alle wedstrijden van Ajax gezien in de Champions League', vertelt hij in magazine 1900. 'Wat me opviel, was dat hun stijl nauwelijks is veranderd door de jaren heen. Ajax probeert echt overal te voetballen - van verdediging tot aanval. Zelfs een doelman moet kunnen meevoetballen. Dat zie je nergens anders. Het is een jong, groeiend team. Het enige wat ze nodig hebben is tijd.'

Dani> heeft toch erg genoten bij Ajax. 'Ajax maakt mij altijd blij en vrolijk. Het was de mooiste club uit mijn carriere. Zonder twijfel.'

Ajax TV sprak drie jaar geleden met hem. Zie onderstaande video.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
paulat
Eén van mooiste doelpunten ooit van Ajax in CL tegen Atletico uit. Wauw!
0 0
buitenveldert
Wist niet dat Kelly zijn vriendin was
0 0
Cello
Speelde net in de periode na het grote succes in de jaren 90. Kwam in de zomer van 1996 en bleef tot einde seizoen 1999-2000.
Speelde in die 4 seizoenen 72 competitieduels waarin hij 12 keer scoorde.
Tuurlijk was zijn goal tegen Atletico Madrid fantastisch en we kwamen zelfs dat seizoen nog tot en met de halve finale CL (na de finales van 1995 en 1996). Juve was toen wederom te sterk en Dortmund won uiteindelijk dat jaar de CL.

Mooie herinneringen aan Dani Da Cruz Carvalho. Jammer dat hij ook veel blessures heeft gekend en bij lange na niet alles uit zijn carriere gehaald heeft. Dani is en was één van de Godenzonen.
0 0
Ajax4life
Held!
0 0
davids4life
jou goal tegen atletico madrid staat nog op mijn netvlies je was een bal tovenaar en een geweldig mens
0 0
Obnoxious
Aah, ik dacht al even: 'Waarom is hij NU langs gekomen bij Ajax?' Maar hij is een jeugdacademie begonnen en zal dus wel wat hulp van Ajax kunnen gebruiken.
0 0
Warrior
Weer zo'n geval van jammer maar helaas. Had een grote kunnen worden, als hij zijn hersens erbij had kunnen houden. Het zijn sterke benen, die de weelde kunnen dragen..
0 0