Bouy loopt zware blessure op

SamVR, 08-02-2013 om 17:35, 5761 views, VI |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Het zit Ouasim Bouy niet mee sinds hij de overstap van Ajax naar Juventus maakte. De 19-jarige middenvelder kon een jaar geleden een driejarig contract tekenen bij Ajax, maar koos voor een vertrek naar Turijn. Daar kende hij echter een slecht half jaar, waardoor Juve hem in de zomer besloot te verhuren aan Brescia. In een vriendschappelijk duel voor Brescia heeft Bouy nu een knieband afgescheurd. Hij kan de rest van het seizoen niet meer in actie komen. Onbekend is nog wat dit zal betekenen voor de toekomst van de speler in Italië. Zijn contract bij Juventus loopt nog door tot 2015.
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
BobHaarms86
Psychevore, als je niet weet wat karma is moet je ook niet zo raar reageren ;)
0 0
Marcao
Raiola's Karma....
0 0
Rdk1983
Sneu voor hem, maar hij had gewoon moeten blijven natuurlijk.
0 0
AFCAMM
Hij heeft zichzelf gefucked door weg te gaan bij Ajax, maar dit wens ik hem niet toe. Hopelijk herstelt hij goed en snel.
0 0
heinp
De vloek van Raiola heeft weer toegeslagen dus ?
Hoe vaak moet het nog mis gaan met zulke jonge spelers in combinatie met Raiola ?
Geld ,Geld ,Geld is het enige wat bij hem telt.
0 0
Jaylen
Allah straft!
0 0
JJAFCA
Ajax de rug toe keren en voor het geld gaan, heel kut voor hem natuurlijk en wens hem het beste maarja 'Karma is a bitch!'
0 0
Rudolph J
Ik wens hem een voorspoedig herstel.

Hij is en blijft een van de grootste talenten uit de inmiddels legendarische A1 van afgelopen seizoen.
0 0
Cello
Je gunt eigenlijk niemand een blessure, laten we eerlijk zijn......nou ja, misschien zijn er uitzonderingen te bedenken, maar dan toch gun je het Ouasim Bouy iig niet!.

Nu gebeurt het bij een vriendschappelijk potje, maar ik had het toch al wel een beetje verwacht eerlijk gezegd. De Serie B staat bekend om een spijkerharde competitie te zijn, waar vuile gemene en geniepige overtredingen vrij normaal zijn. En dan ene technische speler als Bouy, die het al minder moet hebben van bijvoorbeeld fysiek, die kan dan toch met zijn manier van spelen wel wat klapjes oplopen. Okay....nu gebeurde4 het dan niet in de competitie, maar dan toch.

In Nederland zie je het ook. Verschil tussen Eredivisie en Jupiler is niet alleen kwaliteit, maar ook de manier van spelen. In de Jupiler wordt veel harder, veel fysieker gespeeld dan in de Eredivisie.

Hoe dan ook. Het verbaast me niet zo, maar toch hoop ik dat ie snel herstelt en zijn pad kan vervolgen.....

Moest gelijk wel aan een qoute van Raiola denken, die zei, dat je morgen wel een carriere bedreigende blessure kan oplopen en dat je dan iig zoveel mogelijk geld gepakt moet hebben.....voor het geval dat.
0 0
ST
Als je een jaar of 18 bent dan ben je in vele gevallen zo beïnvloedbaar als de pest. Zeker door een zaakwaarnemer als Raiola. Ik snap niet dat zo onwijs veel van jullie altijd maar op deze jongen afgeeft. Dacht je dat de supporters van Aarhus GF en FC Midtjylland zo over Fischer praten? Nee. Die Bouy wilde gewoon een ander pad bewandelen. Uiteraard dom, maar maakte jullie nooit fouten toen jullie 18 waren/zijn? Ik hoop dat hij snel hersteld. Sterkte Bouy.
0 0
ajax19
Aarhus/Midtjylland en Ajax staan anders in relatie dan Ajax en Juventus. Wel apart als je in het Walhalla van Voetbalopleiding bent. Onbegrijpelijk van hem om datgeen te negeren, hij zat bij Ajax. Er is geen goede reden om dan te vertrekken als jonge speler. En al helemaal niet naar Juventus. Dan raak je al je zegeningen kwijt, kun je wel stuk. Haha, tegenspoed. Karma.
0 0
3*stars*3
Fucked up...
0 0
maikelklaassen
bouye!!!
0 0
insectenverdelg
Hoewel ik de keuze naar Juve geen verstandige vond van hem (en Raiola) Gun ik dit de jongen toch ook niet...
0 0
Gabri411
mooi :-) misschien kan raiola een goede dokter plaatsen
0 0