'Mijn nieuwe club moet groot zijn'

Lorenzovgortel, 24-12-2012 om 13:58, 4521 views, TwenteSport | Veel artikelen hebben zestig procent korting in de Ajax-shop.
Samuel Armenteros is met negen doelpunten uit zeventien wedstrijden bezig aan een prima seizoen als speler van Heracles. De spits is aan het einde van dit seizoen transfervrij en de clubs staan voor hem in de rij. Desondsanks verwacht De Zweed niet dat hij zijn laatste wedstrijd voor Heracles al gespeeld heeft. Naast Ajax zouden inmiddels ook Feyenoord, Vitesse en Twente interesse hebben getoond voor 22-jarige speler. Een voorkeur heeft hij echter niet. 'Wat voor mij een ideale nieuwe club zou zijn? Die moet sowieso groot zijn. Ik wil graag grote wedstrijden spelen. Er zijn eigenlijk zoveel randzaken. Waar de club is, wat voor soort voetbal ze spelen en ga zo maar door. Het totaalplaatje moet kloppen', vertelt Armenteros aan TwenteSport.

'Persoonlijk was dit echt een mooi half jaar. Ik heb veel doelpunten gescoord, maar dat is het dan ook'.
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
brullie
Grote wedstrijden spelen doet alleen Ajax. De rest speelt tegen clubs die Google nog niet eens kan vinden....
0 0
V12
Goeie speler met een prachtige techniek en veel snelheid. Ik zie hem graag komen, tactisch is hij ook sterk. Ander type als Hoessen en daarom complementair aan het team. Hij kan heel goed op links als ook in de spits (vooral vanuit het middenveld komend).
0 0
gebruikersnaam
Altijd halen deze man. Multifunctioneel (links en spits), niet oud, technisch goed, voetbalt goed mee en scoort gemakkelijk plus hij is goedkoop (of gratis) op te halen.

Volgend jaar hebben we dan voor de spits Sigthorsson, Armenteros en Hoessen. Sightorsson is vaak geblesseerd en met Hoessen alleen red je het niet hoewel ik Armenteros ook gewoon hoger inschat dan Hoessen.

Voor de vleugels heb je dan Fisher, Boerrichter, Lukoki, Andersen, Armenteros en Sana. Die laatste kan wat mij betreft meteen verkocht worden.0 0
Jerski
Ja en wat mij betreft verkopen ze Sigthorsson er bij.. in principe een prima spits, maar vind het triest om te zien dat deze man slechts 15 wedstrijden voor de club heeft kunnen spelen. Als je zo blessure gevoelig bent, is topsport niet voor zijn lichaam weggelegd. En dan kan je naar mijn idee dat geld beter besteden aan een andere spits.
0 0
TurboUrby
Ben ik het mee eens. Ik denk dat je als Ajax zijnde net zo goed door kan gaan met Hoesen en Babel als spitsen volgend jaar. 2 fitte jongens, die de spits positie invullen zoals we t bij Ajax graag zien. Sterk, goed meevoetballend, rug naar de goal, en een bepaalde onbereknbaarheid die een wedstrijd kan beslissen. Misschien geen pure afmakers, maar wel jongens die andere beter laten spelen. Met jongens als Fischer,Eriksen en De Jong in de selectie heb je ook nog genoeg opties mocht het noodlot toeslaan. Sigthorsson voor een paar miljoen verkopen en dat geld investeren in een jongen die vanaf rechts kan spelen. 3 pure centrum spitsen in de selectie is wat veel van t goede, en ik vind persoonlijk zowel Hoesen als Babel meer kwaliteit hebben, en beter passen bij Ajax dan Sigthorsson.
0 0
ObjectoJood
Jammer he dat Babel niet gaat bijtekenen....

Babel is weg eind van t seizoen, misschien al in de winter, daar moet je niet op rekenen, maar zoveel mogelijk gebruik maken van zn diensten.

Persoonlijk vind ik Armenteros te licht voor dit Ajax, zou een speler voor de bank worden en dat moet je niet willen.
0 0
Jerski
Dat ben ik wel helemaal met jou eens, haha. Want hoe goed Boerigter ook z'n best doet op dit moment, komt hij op rechts absoluut niet tot z'n recht. En ik weet dat dit maar een (nood/tijdelijke) oplossing is, maar er moet wel een oplossing voor komen lijkt mij.
0 0
suske
Zij de wijsneus. Komt net hier kijken op dit forum. Wat zijden ze ooit van Litmanen. En kijk wat er van hem is geworden.

Wie ben je eigenlijk en ben je wel een Ajax supporter?
0 0
Jerski
Waar slaat die reactie op? Is een mening geven over een speler of bepaalde situatie alleen voorbehouden aan de gevestigde orde?

Als jij net zoals ik een kritisch supporter van AFCA bent, ga je de dialoog met mij aan i.p.v. te twijfelen aan de clubliefde van de ander.
0 0
suske
Ik durf de dialoog best met je aan. En zeg je dat je Sigthorsson niet hoeft te verkopen. daarom trok ik in mijn reactie de vergelijking met Litmanen. hem noemde ze de man van glas!!!. maar hij groeide wel uit tot de lieveling van Ajax toen der tijd..

AFCA zegt mij niets. Wel zijn we allemaal supporter van AJAX!!
0 0
Jerski
Wellicht heb je gelijk wat betreft Litmanen, maar ik vind het nog steeds teleurstellend dat hij nog maar zo minimaal ingezet kan worden. Zeker vanuit onze visie om in de toekomst weer echt mee te kunnen draaien in Europa, zul je de beschikking moeten hebben over spelers die iedere week 2 wedstrijden kunnen spelen. Iets wat in Engeland eerder regel dan uitzondering is. En dat zelfde idee heb ik ook bij Boilesen.

Beide spelers zijn getalenteerd op hun eigen positie en zijn daarbij ook vaardig genoeg. Maar fysiek kan hun lichaam de zware belasting niet aan (Vermoeidheidsbreuk & terugkerende spier blessures).
0 0
Daantje Makkes
Uit dat rijtje zijn er historisch gezien maar twee grote clubs.. Het is een leuke aanvaller om naar te kijken maar ik vraag me af of hij van toegevoegde waarde kan zijn voor Ajax. Dat is altijd nog maar de vraag
0 0