Het nieuwe thuisshirt is bekend! Check hem op de officiële Ajax-site.

PSV winterkampioen na ruime winst op NAC

Ajax Showtime, 23-12-2012 om 10:37, 2017 views, Ajax Showtime | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!
PSV is de winterstop ingegaan als winterkampioen van Nederland. De Eindhovenaren heroverden zaterdag de koppositie op FC Twente, door van NAC Breda te winnen. In Breda kwam de thuisploeg er nauwelijks aan te pas. In de eerste helft stond het al 1-4, door treffers van Jordy Buijs, Jeremain Lens (2x), Georginio Wijnaldum en Mathias Jorgensen. Na de pauze zorgden Luciano Narsingh en Jurgen Locadia voor een 1-6 eindstand.
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DirkvanDam
op deze manier gun ik psv elk jaar de titel winterkampioen.. zolang het daar ook maar bij blijft.....
0 0
Jajijdaar
Zeer triest ploegje dat NAC.
0 0
AjaxD1986
Ik zeg niet graag dat de overwinning van een ploeg aan het slechte spel van de tegenstander ligt. Maar als je deze wedstrijd hebt gezien kun je dit wel zeggen. NAC is gewoon afgezakt naar amateurniveau! En in Eindhoven zijn ze weer euforisch en is het lek weer boven want ze speelden zo geweldig goed......Dit was overduidelijk de kampioenswedstrijd!
0 0
Aadje kenner
De vlag kan uit in Eindhoven, ze zijn winterkampioen. Des te harder is de klap straks als ze weer is met lege handen staan.
0 0
Cello
Het grappige is de valse opgetogenheid van de Eindhovenaren. Roepen nu hoe geweldig of het allemaal wel niet was, omdat ze ook voor het eerst in 6 jaar weer eens in Breda weten te winnen. Gemakshalve vergeten ze te kijken naar de manier waarop de tegenstander speelde.... de meerderheid van de clubs ind e Eredivisie had ook bij rust dik voor gestaan tegen dit NAC. Ik bedoel maar...wanneer Looms al begint met assist te geven op Lens, die 2 meter van de goal staat.... wedden dat de 16 andere spitsen in de Eredivisie die bal ook scoren?. Wanneer diezelfde Looms amper een paar minuten eerst de bal onderschept om hem vervogens, niet eens onder druk, in de voeten te geven van Strootman, daarmee gelijk zijn eigen team op het verkeerde been zettend en Strootman de keuze geeft om 1 van de 3 vrijstaande PSV-ers te bedienen.....
Dan ook nog een onnodige penal veroorzaakt door NAC, die door niet attent meeverdedigen in de rebound (want werd eerst gestopt) alsnog erin gaat....

Pffff en dicht op de tegenstander stond NAC ook niet, vaak zat er bijna 10 meter tussen, wat alle PSV-ers de tijd en ruimtge gaf om naar hartelust te spelen en ongehinderd de wedstrijd uit konden spelen. PSV kon zelfs op minder dan 50% niet eens verliezen.

Hoe anders is het als Ajax ergens op bezoek komt..... dan klapt de tegenstander er altijd vol op (hoe het ook hoort). Daarom is een kampioenschap van Ajax ook knapper dan een kampioenschap van PSV, omdat die gaande de competitie vaker ergens "gratis" punten ophalen.
0 0
3star
Hunnie de winterkampioen, wij dan maar weer zomerkampioen...
0 0
Daantje Makkes
Als je daar al blij mee moet zijn
0 0
Aadje kenner
Een schande, dit kwam niet door het goede spel van PSV maar door een collectief falend NAC, en dan met name Mark Looms! Nee, ik ben niet overtuigd van dit PSV, die gaan nog een hoop punten verspelen.
0 0
AFCA19
Ach NAC faalt al weken...hoop dat ze degraderen. Hun spel is niet om aan te zien
0 0
OKP-AFCA
Faillisement lonkt daar zelfs geloof ik, met zulk voetbal verdien je ook geen prof club te zijn.

Nu gaan ze daar in eindhoven lekker optimistisch het komende jaar in, donderen ze weer lekker hard in elkaar straks... ik kijk er al naar uit!
0 0
Ron75
PSV krijgt hun welbekende dipje nog wel. Als het er straks echt om gaat, laten ze het altijd weer afweten. Hun winterkampioen, Ajax straks weer echt kampioen.......... Daar kan ik dan wel mee leven!
0 0
Flarkow
anders ik wel haha !
0 0
T to the M
Ik woon in een dorp naast Breda en die fans van NAC zijn nog trots op hun club ook, omdat de supporters bij een 1-5 achterstand nog een wave gingen doen.

Heel veel vrienden van mij zijn NAC-supporter en het is triest om te zien wat er gaande is daar in Breda.

Diepe schande.

0 0