Het nieuwe thuisshirt is bekend! Check hem op de officiële Ajax-site.

Vitesse onderuit in Heerenveen

Ajax Showtime, 22-12-2012 om 20:48, 3565 views, Ajax Showtime | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!
Ajax kan zondagmiddag een gat van vier punten slaan met Vitesse. De Amsterdammers gaan dan op bezoek bij FC Utrecht. Vitesse ging zaterdagavond onderuit bij SC Heerenveen. In Friesland zette Filip Djuricic Heerenveen op 1-0, waarna Guram Kashia de gelijkmaker voor rust maakte. Na de rust kwam Heerenveen dik verdiend op 2-1, door een afstandsschot van Alfred Finnbogason.
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Winston Bogarde
Gezegend zij San Marco
0 0
MarkvanVelzen
Heerlijke wedstrijd... Had na eerste helft al 5-0 moeten staan... Heerenveen erg slordig met de kansen... Dankzij BK gratis kunnen genieten van een heerlijke voetbalavond..
0 0
Daantje Makkes
Hahaha
0 0
AFCA19
Ach Vitesse word nooit kampioen
0 0
Pettersson1963
Cello, jouw analyse van Breda-Eindhoven had het niveau van een Nederlandse snelkookcursus voor allochtonen! Vergeet overigens niet om de verlichting aan te steken in jouw JC Kerstboom, voor je het weet wordt het een eenzame Kerst zonder de onzin van Jaap en Johan. Ik ben benieuwd of je nog kan genieten van een speler als Filip Djuricic en zijn wereldgoal tegen Vitesse? Djuricic speelt helaas bij de concurrent, maar liet in een aantal bewegingen zien wat voetbal zo aantrekkelijk maakt!
0 0
Pettersson1963
Cello, de wens is de vader van de gedachte en met "Wishfull Thinking" wordt je geen kampioen van Nederland! Ik lees net jouw commentaar van 22.05 waarin je de wedstrijd NAC-PSV analyseert en met droge ogen durft te beweren dat PSV de punten weer kado krijgt. Normaal gesproken is NAC altijd een lastige tegenstander voor PSV en is het seizoen voor de NAC Supporter al geslaagd wanneer NAC twee keer weet te winnen van PSV. Dat PSV de afgelopen avond geen strobreed in de weg werd gelegd zegt voldoende over de kwaliteit van PSV en het abominabele niveau van de NAC selectie! Ik denk dat Myajax realistisch is wanneer hij er van uit gaat dat het morgen lastig wordt in Utrecht, vorig seizoen tegen Utrecht en Den Haag waren we ook beter op papier...
0 0
Cello
Een typische Pettersson1963 reaktie. Die me eigenlijk toch al nooit boeit vanwege de immer en altijd negatieve toon danwel ondertoon. Jij kan immers niet anders. Zal wel iets dwangmatigs zijn.......
Valt me iig wel weer mee dat je in bovenstaande reaktie je niet in een kronkel gewerkt hebt om ergens Cruijff de schuld van te geven..... maar dat zal morgen wel komen dan, wanneer jouw (en Myajax') negatieve gevoel uitkomt..... dan is Cruijff weer aan de beurt gok ik zo......

En om met jouw woorden van 'Wishfull thinking' te spreken.....met wishfull thinking krijg je ook Cruijff niet onder de zoden bij Ajax.....hoe graag jij dat ook ziet en hoe je ook je best doet om dat te bewerkstelligen in je posts......

En vorig seizoen is vorig seizoen. Behaalde resultaten in het verleden bieden geen garantie's toch?. Dan waarom teruggrijpen op vorig seizoen?. Of van mij part de seizoenen daarvoor?. Als de historie daadwerkelijk een rol zou spelen dan waren we doorgaans in ieder duel veruit de favoriet.... alleen weten we beter, dat dat niet zo is........het gaat om het hier en nu en morgen wbt Utrecht. Die wedstrijd moet nog gespeeld worden, maar bij jullie is die waarschijnlijk al gespeeld want de stelligheid waarmee jullie proberen een ieder te waarschuwen is van ver beneden alles wast ik ken als Ajax-waardig. Pfffffff de angst druipt er werkelijk vanaf..... ajacieden, de echte dan wel te verstaan, die zijn voor niemand bang!.
0 0
AfcaLdam
Ik ben het inhoudelijk best met je eens, maar waarom zo'n cynische reactie man. Waar is de liefde? you know, bob marley style! ;-)
0 0
Pettersson1963
Djuricic is een geniale voetballer en wil weg bij Heerenveen. Snel halen deze jongen, hij is goedkoper dan Maher en van hetzelfde niveau. Jammer dat Heerenveen zo slordig in de afronding was, anders hadden ze met 5-1 gewonnen. Gun het San Marco van harte.
0 0
AjaxD1986
Wat is die Perez toch een nep-ajacied met z'n: Ik denk dat PSV kampioen wordt omdat ze de beste ploeg hebben. Bah! Van mij mogen ze die kwal ontslaan met z'n anti-Ajax commentaar iedere keer bij EL! Ook dat gezeik over Fisher iedere keer vind ik echt stuitend vooral omdat als je een beetje verstand van voetbal hebt je deze onzin niet uitkraamt. Ik vind dat als je zoveel commentaar hebt op een club als Ajax je er ook niet moet gaan werken (stage lopen).
0 0
Dennis_Gijs12
De enige die hier onzin uitkraamt ben jij. Je moet als analist gewoon objectief kunnen zijn in deze. En dat is Kenneth gewoon kijk naar jongens als die Waterkneus en Vermeulen PSV en AZ geil en alles wat Ajax aangaat is kut en drama. Perez snapt het spelletje heel goed nooit wegdoen als Ajax zijnde.
0 0
020AFCA
Hij zit daar toch als analist, niet als Ajaxsupporter. En of je nou bij Ajax werkt of niet, als zijn mening is dat Psv kampioen wordt, dan mag dat. Dan is het aan de selectie om het tegendeel te bewijzen.
0 0
AjaxD1986
Als je Ajax (trainers, spelers en beleid) zo vaak loopt af te zeiken als zogenaamd analist zijnde en het altijd beter weet, moet je daar gewoon ook geen stage gaan lopen!
0 0
Wayout
Ik heb Perez eiegenlijk nooit als een echte Ajacied gezien, laat maar lullen doe gozer
0 0
3*stars*3
Mooi zo en ik hoop het natuurlijk wel maar zie ons morgen niet winnen.
Ik weet niet wat het is met Ajax dit seizoen maar beker wedstrijden winnen ze gemakkelijk maar in eredivisie zijn ze onvoorspelbaar.
Waneer je denkt dat Ajax makkelijk gaat winnen, leveren ze punten in.
Als je denkt dat Ajax het moeilijk gaat krijgen, winnen ze toch(Twente, P$V, City den Groningen/Utrecht beker).
0 0
Cello
Gewoon een gebrek aan vertrouwen van jouw kant. Kan het niet anders noemen.

Ik zie ze morgen 'gewoon' dus wel winnen in Utrecht. Waarom?. Omdat ik wel vertrouwen heb in mijn cluppie....en het ook steeds beter begint te draaien.

Ik zat net PSV uit tegen NAC te kijken, maar daar ben ik al mee gestopt. Als je dan ziet hoe matig NAC speelt, hoe weinig motivatie ervan uitgaat om te geloven in een goed resultaat.....dan heb je niets te zoeken als (voor die wedstrijd dan) neutrale toeschouwer. Immers het is nu geen enkele wedstrijd.
NAC geeft gewoon PSV (zoals PSV dat wel vaker heeft) de punten kado. Kijk je naar de wedstrijden van Ajax dan valt het toch inmiddels iedereen wel op, dat iedere tegenstander altijd gemotiveerd is en dat men nooit de punten als het ware kado doet.
Vanavond hoeft PSV niet eens goed te voetballen, want het foutenfestival garandeert ze al niet te missen kansen, wat ze dan ook gewoon verzilveren. NAC staat gemiddeld genomen PSV op steeds een meter of 10 te dekken, de spelers van PSV kunnen derhalve zonder enige druk nadenken en spelen, naar welke medespeler dan ook, die op zijn beurt ook niet of nauwelijks gedekt wordt.......
Tsjah..... op die manier speel je geen voetbal zoals NAC dat doet en op die manier staan de meeste teams uit de Eredivisie ruim vóór met de rust hadden zij er vanavond gestaan......

Vergelijk het voor het gemak met de manier hoe strak Heerenveen op de Vitesse-spelers dekte, alleen dat is al een wereld van verschil..... NAC gaat op deze manier van niemand winnen.
0 0
RobertoStrife
Met alle respect, maar dat over NAC vind ik een beetje onzin. Heb ook de eerste helft gekeken (daarna niet meer, omdat ik zag dat PSV wel zou winnen) en dat NAC werd gewoon helemaal scheel getikt bij vlagen. Dat heeft te maken met kwaliteit en aanvallend heeft PSV dat gewoon en NAC verdedigend niet, daar mag je wel eerlijk in zijn. Het is een derby, echt wel dat NAC daar 100% inzet toont,

En over Utrecht, dat is traditioneel lastig voor Ajax, heeft weinig met on-Ajax te maken, meer met realisme. Ik gok zelf op een kleine overwinning (1-2), maar begrijp het pessimisme in deze wel.
0 0
3*stars*3
Tuurlijk hoop ik dat wij 3punten meenemen maar ik heb het vaker gezegd, Ajax is niet te peilen.
Hoop echt dat onze boys het jaar goed afsluiten hoor maar met dit Ajax weet je het nooit.
Maar heeft niks te maken met vertrouwen in Ajax want ze hebben dit seizoen vaak punten weggegooid alsof het afval is..
0 0
geronimo
Natuurlijk weet je het nooit als de wedstrijd nog gespeeld moet worden.
0 0
Cello
Volgens mij heeft dit Ajax, waarover jij het hebt, nu 6 wedstrijden in de competitie op rij gewonnen.....maar dat schijnt totaal niet mee te tellen bij jou. Wat jij wel laat tellen is de periode daarvoor. Hoeveel moet ons aller Ajax eerst winnen op rij, voordat je wel vertrouwen hebt?. 7? 8? 10? 14 wedstrijden?.
Of ben je van nature wantrouwend naar de prestatie's van ons Ajax?.
0 0
3*stars*3
Pfff...Ik leg toch uit waarom ik er zo over denk?!
Heeft niks met wantrouwen te maken.
6overwinningen op rij nu ja maar moest toch wel tegen clubs zoals;VVV, Roda, Zwolle en goede overwinningen op sterkere ploegen zoals P$V en 2x Groningen.

Utrecht uit is van een andere categorie.

Als we vandaag winnen in Utrecht is dat een top prestatie, Utrecht staat toch knap 6e...
0 0
driesterren***
vitesse had ook niets te vertellen! heerenveen was gewoon goed vanavond, had het niet verwacht na de bekerwedstrijd van vander week!
0 0
seandebom
Mooi begin van mijn zaterdagavond :)
0 0
geronimo
Blij voor Marco.
0 0
Intec
Eerlijk gezegd wat een geweldige speler die djuricic wat een drive heeft hij,
Zie ik liever komen als maher mooiste is beiden,
0 0
Wayout
Theo zei dat hij Ajax snel gaat vergeten. Wij gaan vitesse snel vergeten, in de top van de eredivisie
0 0