Het nieuwe thuisshirt is bekend! Check hem op de officiële Ajax-site.

Koeman: 'Jozefzoon kan top alsnog halen'

Ajax Showtime, 07-12-2012 om 18:54, 5057 views, VI | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!
Volgens Erwin Koeman zal het niet lang duren voordat Florian Jozefzoon een speler zal zijn die het goed zal doen bij een Nederlandse topclub. 'Florian is enorm leergierig en heel bewust met zijn vak bezig', vertelt Koeman aan Voetbal International. 'Hij wil echt in zichzelf investeren. Ik denk dat Florian op termijn zeker de top van Nederland haalt. Al is hij, denk ik, wel iemand die zich op zijn gemak moet voelen om te presteren. Bij RKC is dat volgens mij het geval.'

'Als Florian op dreef is, denkt hij niet na', vervolgt Koeman. 'Dan blijft hij gewoon zijn acties maken en dat is een kenmerk van topsporters. Die denken nooit na, maar doen het gewoon.'
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Magic1963
Gewoon in de gaten blijven houden. Kan het toch echt wel. Ik vind Hupperts van Roda JC ook wel een interessante speler voor ons aller Ajax.
0 0
TUFACADEMY
jawel is wel een topper, hij heeft meer goocheme dan gemiddeld.
0 0
RobertoStrife
Denk het niet, leuke speler, maar geen topper. Meer zo'n jongen die net tussen top en subtop valt.
0 0
Daantje Makkes
Ik denk niet dat Koeman hier gelijk heeft want het lijkt me niet meer dan een talentje leuk voor een Nederlandse club maar net te kort komt voor een echte topclub. Ik vind het wel leuk om hem te zien spelen en vergeet nooit meer dat doelpunt van hem vanaf de rechtervleugel die waarschijnlijk als voorzet was bedoeld.. Dat was geloof ik nog in de tijd van Jol en nota bene in een bekerwedstrijd.

Kortom, ik vind Jozefzoon meer een spelertje-net niet
0 0
Simon1
Precies wat Erwin Koeman zelf al zegt, hij moet een warm gevoel hebben. Die jongen heeft dus veels te weinig discipline om zich bij een top club te scharen, want daar is het nooit zo warm als bij een club als RKC, simpelweg doordat daar prijzen dienen te worden gehaald. Als het dus even niet gaat, dan hoor je dat luidt en duidelijk. Als een prof die je daarmee om te kunnen gaan. Natuurlijk is er een tijd nodig voor een speler om aan te passen, maar daarna dient hij er wel mee om te gaan. Dat zal dus waarschijnlijk ook de reden zijn waarom Jozefzoon niet doorbrak.

Ik begrijp trouwens nu ook waarom Erwin Koeman niks bereikt als trainen. Wie wilt er in godsnaam nou een speler die niet nadenkt. o_O Ik ben zelf ook topsporter geweest en je dient altijd na te denken. Echter dien je daar véél sneller over na te denken. Deels train je daarop zodat je situaties direct herkent en het een automatische wordt, maar een groot deel kan niet worden getraind doordat de situatie in het veld vaak anders is. Gebruik je hoofd en pas je daaraan aan. In aanvallend opzicht dien je als speler ook je kop te gebruiken om het voor jezelf en je team veel gemakkelijker te maken en voor de tegenstander veel moeilijker. Alles (dus ook de loopbeweging richting de vrije ruimte) dien je precies te timen. Sta je in het veld tijdens de aanval niet na te denken dan kan je beter naar de bank toegaan. Dus Erwin, ga voortaan niet zeggen dat ze niet moeten denken, maar dat ze hun durf moeten behouden in de acties, je weet wel, ballen krijgen, vermannen en ervoor gaan. Niet denkende spelers zijn nutteloze "objecten" in het veld.
0 0
Chachiboy
bla bla bla en nog eens bla
0 0
Drankmajoor
Zag destijds wel wat potentie maar had t idee dat meneer Jozefzoon destijds dacht er wel te zijn.
Niet genoeg discipline.
Af en toe een leuke actie maakt nog geen goede voetballer!
0 0