Het nieuwe thuisshirt is bekend! Check hem op de officiële Ajax-site.

UEFA: Nog geen doellijntechnologie

NP, 06-12-2012 om 21:42, 843 views, ANP | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!
De UEFA heeft donderdag bekend gemaakt dat het tijdens de eigen toernooien nog geen gebruik gaat maken van doellijntechnologie. Het eerste toernooi waarbij de UEFA van de technologie gebruik zou kunnen maken is het EK onder 21. Maar bij dat toernooi kiest de Europese voetbalbond voor de vijfde en zesde official die nu ook al op de doellijnen staan bij Europese wedstrijden. De UEFA is met deze beslissing behoudender dan de FIFA. De wereldvoetbalbond experimenteert tijdens het WK voor clubteams, dat deze maand gehouden wordt, al met doellijntechnologie. UEFA-voorzitter Michel Platini vindt vooral de hoge kosten een reden om de technologische hulpmiddelen nog niet in te voeren.
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Fresh
*kuch* uitsteltactiek *kuch*

Weer dat gelul over doellijntechnologie. Alleen doellijn is natuurlijk niet genoeg dat weten FIFA/UEFA ook wel. Scheidsrechters kunnen puur op basis van het blote oog onmogelijk steeds de goede beslissing nemen, door de toegenomen snelheid van het spel. Daar zijn we het nu toch wel over eens!?
Vijfde en zesde official? Daar weten we toch ook al van dat dat nauwelijks heeft gewerkt?
Hoge kosten? Nog zo'n slap excuus. Als je Coca Cola aanbiedt dat hun logo de eerste vijf jaar bij elke aangevraagde herhaling in beeld komt, is die hele discussie over geld zo opgelost.
Ik ben er ook van overtuigd dat, als we in stadions beelden terug kunnen kijken, er een hoop frustratie over scheidsrechterlijke dwalingen bij publiek en spelers weg zal vallen.
0 0
Jowen
ik dacht dat platini meer vooruitstrevend was. Hoe kan een webcammetje nu duurder zijn dan al die officials?
0 0