Advocaat boos om schorsing Marcelo

sv, 06-12-2012 om 09:10, 5890 views, AD | Ajax-kleding nodig voor het voorjaar?
Dick Advocaat is boos dat Marcelo een schorsing heeft gekregen voor zijn overtreding op Danny Hoesen. Hij zou een slaande beweging hebben gemaakt naar de Ajacied. 'Dit is totale willekeur. Acht ogen hebben niets gezien en op basis van twee ogen schrijft De Telegraaf toch een stukje. Blijkbaar hebben ze dat gelezen bij de KNVB, want op dinsdag kregen wij opeens bericht. Dat gebeurt normaal gesproken al op maandag', zegt Advocaat in het Algemeen Dagblad.

PSV weet nog niet of het akkoord gaat met het voorstel. 'We moeten nog overleggen. Als je op deze manier te werk gaat, kun je na elk weekeinde wel twintig voetballers schorsen. Ik vind dit werkelijk nergens op slaan.'
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
aljan
aww is onze dickie een beetje boos.... ;)
0 0
Lazell
Zou ik ook zijn als ik zo was ingemaakt.
0 0
Wayout
Advocaat en ook andere trainers en voetballers. dat gezeik op de scheidsrechter en disciplinaire straffen Jullie hebben een voorbeeld functie. Op de amteurvelden wordt een scheidsrechter en een toeschouwer doodgeslagen. Ik zeg niet dat dat komt door jullie gedrag. Maar dat gescheld en getier op de leiding, ook tijdems wedstrijden, is geen voorbeeld voor jonge kinderen. Ze krijgen het ook al niet van hun ouders. Er is geen respect en dat kan leiden tot zeulke excessen.Nu is het tijd om eens je smoel te houden en dingen als een man te dragen, Advocaat, respectvol te zijn en een voorbeeld voor de jeugd te zijn. Daar is de Boer veel verder mee. De Boer hoor ik , bij een nederlaag, zelf het boetekleed aantrekken. Advocaat je bent een ouwe man en nog steeds niet volwassen
0 0
Bapinho
Moet zeggen had Advocaat qua trainer nooit al heel hoog zitten maar dat het zon perfecte psv trainer ( jankende calimero) was had zelfs ik niet verwacht.

0 0
ajax19
Wij ook! Laat Marcelo maar meedoen bij PSV, ghehe.
0 0
AjaxFries
Nou, ga dan ook op deze manier maar 20 spelers per weekend schorsen, dan zijn we een keer af van dat lompe en asociale gedrag. Moet ik op straat eens doen!
0 0
Wayout
Nou op straat wordt je ook al niet getstraft. Die moordenaars van Nieuw Sloten krijgen hooguit 2 jaar, Schande. Ik denk ook dat de zgn voetbalhelden, zeer verwende kinderachtige snotapen zijn. Advocaat en psv zijn altijd calimero's geweest
0 0
Anne D
Het gaat hier toch om het wel of niet slaan van een speler.
Dikkie doet mee aan de verloedering van het voetbal.
0 0
waynelove
boehoehoeee :( advocaatje zielugg :( waarom moeten ze altijd mij en pcv hebben? :( huilie :( boehoeeee
0 0
unis
Tuurlijk Advocaatje! Acht ogen hebben niks gezien? Volgens mij heeft de helft in de Arena het gezien en alle EL kijkers hebben het op zekers gezien... Kortom lekker wedstrijdje schorsen!
0 0
AFCABart
Hahaha laat ze maar schreeuwen!
Hoe harder ze jammeren en zeuren hoe slechter het de komende tijd gaat worden op het gebied van voetbal.
Nog even en ze zijn met alles bezig, behalve met voetbal!
Goed voor ons!
0 0
ne pas maroc
Je bent altijd boos Dick, denk nou maar om je hart.
0 0
Starkoo
http://www.youtube.com/watch?v=GoC2ZoadljE , psv mag niet een klagen bommeltje had ook 2 keer geel moeten krijgen tijdens Ajax - Psv, ach ja laat die Calimero's lekker ze worden toch geen kampioen!
0 0
DeKlassieker
Uhmm... Dus normaal gesproken komen zulke berichten op maandag binnen en nu dus op dinsdag? Geeft dat niet gewoon aan dat de KNVB de scheidsrechters totaal niet controleert door de wedstrijden ook te bekijken. Het moment kwam namelijk gewoon in een herhaling in beeld, dus dit zou dan al gewoon bekend moeten zijn bij de KNVB. Dat de arbitrage dit heeft gemist is nog tot daar aan toe, maar de KNVB hoort dit gewoon gezien te hebben. Als ze echt alleen maar handelen naar waar de media aandacht aan besteed, dan vind ik dit wel een kwalijke zaak.

Voor de rest moet Advocaat niet zo zeuren. Het moment is niet waargenomen door de arbitrage, dus dan moet de KNVB zich erover buigen. Die hebben het beoordeelt en geven de speler een schorsing. Dit moet je dan achteraf niet gaan verdedigen zoals Advocaat hier doet. Ik snap echter wel waarom hij dit doet, want hij MOET kampioen worden met PSV en met minder neemt niemand genomen. Maarja Wijnaldum en Matavz uit vorm. Toivonen geblesseerd. Marcelo die is geschorst en van Bommel die waarschijnlijk dit seizoen nog 4 keer niet mee mag doen als hij zo doorgaat en het wordt voor Advocaat een stuk lastiger om kampioen te worden.

Het zal niet in goede aard vallen, maar we moeten gewoon hopen dat PSV geen kampioen wordt, waardoor de herfinanciering nog minder succesvol is en ze weer miljoenen gaan verliezen, dus genoodzaakt zijn om spelers nu wel te verkopen en genoodzaakt zijn om met flink minder geld nieuwe spelers aan te trekken. Je ziet ze nu al interesse tonen in jongens van 1 á 3 miljoen die gelijk in de basis moeten staan en dat is toch wel een groot verschil met al die jongens die ze nu hebben (stuk of 4 boven de 5 miljoen euro en dan nog een paar net onder de 4 miljoen en een paar van onder de 3 miljoen). Zonder de Champions League inkomsten gaat de kwaliteit van PSV hart onderuit en dat gaan ze voelen, want ze zijn altijd afhankelijk van individuele kwaliteiten. Als ze straks een speler verkopen voor 15 miljoen, dan kunnen ze niemand terughalen voor meer dan 5 miljoen euro omdat de club dit geld hard nodig heeft. Een beetje zoals Ajax dit ook moet doen, maar met het verschil dat wij wel Champions League spelen en dus sneller kunnen saneren. Als PSV dit niet heeft dan komen ze automatisch weer in de problemen, dus in mijn ogen moet PSV in ieder geval geen kampioen worden en als Ajax dat dan ook niet wordt, dan neem ik van voor lief (voor deze ene keer). Iedereen moet gewoon eens gaan beseffen dat er maar twee topclubs zijn in Nederland en daar hoort PSV dus niet bij. Als Feyenoord een nieuw stadion krijgt en veel geld gaat verdienen aan hun opgeleide spelers, dan komen ze direct weer op het niveau van Ajax. Een PSV zonder geld is uiterst armoedig en als Ajax en Feyenoord het financieel nu eens goed kunnen volhouden, dan gaat PSV echt zware tijden tegemoet. Ajax zou Feyenoord achter zich kunnen laten op financieel gebied door met een groot eigen vermogen het stadion in handen te krijgen, want dat scheelt iets van 10 á 15 miljoen euro per jaar (grove schatting). PSV zou kunnen anticiperen op het uitbreiden van het stadion, maar dat geld gaan ze nooit bij elkaar krijgen nu ze al een herfinanciering hebben ondervonden. Daarnaast gaan ze ook nooit een nieuw stadion krijgen zolang ze de gemeente niet hebben terugbetaald.
0 0
DHsuarez16
Misschien wel ja..
0 0
Wimmel
Hiep hiep hoi, hiep hiep hoi, Caaaaaaaalimerooooo.
0 0
Figo
Overigens zouden wij precies zo reageren als het ons zou overkomen. Maar goed... nogal dom van Marcelo!!
0 0
geronimo
Wij zullen mss zo reageren maar Frank d Boer of andere Ajax trainer doet zoiets nooit.
0 0
Ballemabbe
Of niet, als moisander of alderweireld zo naar achteren slaan mogen ze wat mij betreft ook een wedstrijd of wat toekijken.

Voetbal is voetbal. slaan/schwalbes kan ik slecht tegen :)
0 0
omisom
Daar kan ik ook slecht tegen en moet toegeven dat P$V een paar toppers op schwalbe gebied hebben lopen. Helaas zijn er spelers die dat aardig gekopieerd hebben bv Kalas van Vitesse.
0 0
Rogyros
Advocaat is niets anders dan een jankbal.
0 0