Brood wijzigt basisopstelling tegen Ajax

JaySing, 23-11-2012 om 15:57, 2579 views, Roda JC | Ajax-kleding nodig voor het voorjaar?
Trainer Ruud Brood van Roda JC gaat zijn basisopstelling voor de wedstrijd tegen Ajax wijzigen. In de laatste twee duels incasseerde de ploeg uit Kerkrade maar liefst tien doelpunten en daarover is de oefenmeester zeer ontevreden. 'Dat is veel te veel', refereert Brood naar het aantal tegentreffers. Eén wissel staat al vast: eerste doelman Filip Kurto is geschorst. Voor hem komt in de plaats Matheuz Prus. 'Verder zullen we moeten kijken hoe we het beste elftal neer kunnen zetten', aldus Brood.

Naast het missen van Kurto ontbreekt ook Abel Tamata bij de Limburgers. Ook het meespelen van Laurent Delorge is nog onzeker. De pas net fitte Arnaud Sutchuin Djoum en Adil Ramzi zijn nog vraagtekens.

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajax4ever01
Roda gaat dus vol voor de counter?
0 0
FlyDutchman
Grappig, ik reageer bijna nooit..
Check maar. 3 reacties, 2 aan jou gericht..
Aan de onzin die jij verkondigt kan blijkbaar niemand tippen...

"Meest belangrijk: Rits, Koppers, Dijks en Denswil laten meespelen. "

Hoezo is dit 't meest belangrijk?

Rits heeft volgens mij nog nooit in Ajax 1 gespeeld. Koppers speelt momenteel ook geen enkele rol van betekenis. Lijkt me dus niet echt 't moment om deze spelers te laten debuteren (?) / terugkeren.

Meest belangrijk: wedstrijd winnen!

Fischer, Sana, Poulsen, en Schöne hebben in een vervelende wedstrijd geen voet aan de grond, laat hen zich maar weer opladen voor overige duels.

Fisher gewoon laten spelen, in vorm, beter dan Boerrigter, ervaring opdoen etc..
Sana i.d.d. op de bank, e.v.t. invallen..
Poulsen lijkt me nu toch beter dan Enoh, niet ideaal, maar ok..
Schöne hoort gewoon te spelen, verdient basisplaats..

Middenveld: van Rhijn, Koppers, Boerrigter? Echt waar?

Hou nou toch op, man..
Het valt me nog mee dat je hele verdediging, hoe je ze dan ook opstelt, uit verdedigers bestaat..


0 0
Welja
Dat wordt dus een draak van een wedstrijd. Hopen op een of twee vroege goal(s) om Roda uit de tent te lokken.
0 0
jollie18
Het kan idd zo zijn maar de laatste wedstrijd voor ons is ook niet makkelijk met Utrecht. Roda uit zal wel gewonnen worden hoop ik tenminste. Ik zie PSV helaas ook wel van Vitesse winnen. Dan zouden Ajax en Twente moeten winnen van PSV om het spannend te maken. Maar dan moet je ook Utrecht uit winnen want anders heb je niks aan de resultaten neem tenminste aan dat we thuis tegen Groningen en uit Willem II gaan winnen.
0 0
Cello
Hoe zouden de mensen denken als straks na de komende 3 speelrondes in de Eredivisie de top weer helemaal in elkaar schuift?. Ik bedoel....tegenwoordig is alles mogelijk. Wanneer PSV gelijk speelt tegen Vitesse en Twente, verliest bij Ajax en de achtervolgers Vitesse, Ajax en Feyenoord winnen dan heb je over 3 speelrondes dat de top-5 weer allemaal binnen de 4-5 punten van elkaar staan.......
Als dat dan de winst is van het laten lopen van de EL door zowel PSV als Twente???.
Dan kan het wel eens zo zijn, dat je je als club ontzettend in de eigen voet schiet en misschien wel naast alle prijzen grijpt met zo'n instelling.
Want bevordelijk voor de vorm waarin je verkeerd als team is het niet, als je bewust spelers spaart èn al helemaal niet als je bewust wedstrijden gaat laten lopen...
Dan raak je misschien zomaar uit het ritme waarin je zat en werkt het uiteindelijk tegen je.......
0 0
Wayout
Kom op gewoon winnen. p$v gaat punten verliezen en dan staan we volgende week weer tegen over die boeren en hebben we ze weer in zicht.
0 0
jollie18
Op=om
0 0
jollie18
Dat word dus uitkijken voor de counter. Bah weer een team die alleen maar gaat verdedigen. Maar we moeten in staat zijn op deze te winnen.
0 0
Robinjo1988
Weer lekker met 21 man op de helft van Roda spelen jippie
0 0