Brood: 'Stunt niet uitgesloten'

JaySing, 23-11-2012 om 13:03, 1809 views, Roda JC TV | De trainingscollectie voor thuis is beschikbaar!
Roda JC-trainer Ruud Brood heeft een stunt tegen Ajax niet uitgesloten. De twee ploegen treffen elkaar zondagmiddag om 12.30 uur in Kerkrade. De Limburgers verkeren momenteel in degradatiegevaar en moeten de weg omhoog inslaan. 'Na de twee uitnederlagen tegen Feyenoord en Heracles Almelo staan we nu op de zestiende plek van de ranglijst. Dat het anders moet, is helder. Maar dan zullen we wel als team moeten vechten en elk duel als een finale moeten zie', aldus Brood.

De oefenmeester acht zich niet bij voorbaat kansloos tegen de Amsterdammers. Zeker als het publiek volledig achter ons gaat staan, is het mogelijk om een goed resultaat te boeken. We moeten dan wel met flair voetballen en waar mogelijk initiatief nemen. Tegen elke ploeg zijn we in staat om kansen af te dwingen, dus óók tegen Ajax. En aangezien we heel graag willen winnen, zullen we er alles aan doen om te stunten', besluit Brood.                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Chronic
Ik zie er geen brood in...
0 0
Wayout
Forget it Brood!!
0 0
ajax4ever01
Tja zoals er bij Ajax af en toe word verdedigd kan iedereen wel stunten tegen ons.
0 0
Ajaxnorway
Nou, Ruud, dan moet je maar even wachten. Want die stunt komt niet tegen ajax. Al is de wedstrijd om halv 1. Ajax wil namelijk ook iets rechtzetten sinds woensdag. En uit tegen Heracles was echt een drama, je werd helemaal weggetikt. Dit word een 0-2 nederlaag voor jullie. Daar ben ik wel van overtuigt. Als we maar niet weer met enoh en Poulsen beginnen. Op naar de 3 punten dus Ajax!
0 0
Wayout
Ajax heeft zeker iets recht te zetten . Voordeel is dat roda ook in geel zwart speelt
0 0