Ex-Ajacied Leonardo transfervrij na ruzie

Ajax Showtime, 30-10-2012 om 17:13, 2761 views, RBS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Leonardo (29) is sinds dinsdagmiddag transfervrij. De ex-Ajacied en zijn voormalig werkgever Red Bull Salzburg hebben namelijk een akkoord bereikt om het contract tussen beide partijen stop te zetten. De nummer twee van Oostenrijk nam de Braziliaanse aanvaller vorig jaar zomer aan, maar kreeg het na een seizoen met hem aan de stok en wilde al een tijdje van hem af. Leonardo lag eigenlijk nog ruim zeven maanden vast bij Salzburg, maar had zich onmogelijk gemaakt in de Mozartstad. Begin juli werd de Zuid-Amerikaan weggestuurd nadat hij een stevige ruzie kreeg met ploeggenoot Stefan Maierhofer. 'Hij wil altijd maar in het middelpunt staan. Maar hij moet juist blij zijn dat hij hier speelt, wij maken hem beter. Toen ik in 2002 met Feyenoord de UEFA Cup won, stond hij nog in de kinderschoenen', schamperde Leonardo destijds.

In de momenten na dat akkefietje sprak Leonardo al de hoop uit terug te kunnen naar de Eredivisie, maar helemaal klaar was hij nog niet in Oostenrijk. Het doorlopende contract maakte het van beide kanten onmogelijk om zomaar te stoppen met de samenwerking. Na het nodige overleg tussen Leonardo en zijn zaakwaarnemer en Red Bull Salzburg is het huwelijk nu dan werkelijk verbroken. In Nederland speelde de dribbelaar voor Feyenoord (2000-2005), NAC Breda (2005-2007 en 2009-2011) en Ajax (2007-2008).
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
WinstonWeed
Met z'n verongelijkte kutkop.
0 0
Ricky AFCA Kamp
Zonde dat ie knettergek is
0 0
Pinpanter
En toch .... als hij het op z'n heupen kreeg en het lukte wattie in z'n koppie kreeg, dan was het wel het soort acties waar je voor naar het stadion komt. Ongelofelijk jammer dat dat er zo weinig uit komt. Misschien is er ergens een trainer die bij hem de juiste snaar weet te raken .....
0 0
mvdk
Die goal tegen Fiorentina zal mij altijd bij blijven! Maarja, hij is niet goed genoeg en heeft de mentaliteit van een stoeptegel. Zonde, want hij was ooit een supertalent.

Leonardo is een mooi voorbeeld voor talenten hoe het NIET moet.
0 0
Randy428
Precies.
0 0
WinstonWeed
Ik hoef hem nooit meer te zien.
0 0