'25 miljoen voor Elm en Luuk de Jong'

afca4eva, 30-04-2012 om 12:24, 11191 views, The Daily Mail | Ajax-kleding nodig voor het voorjaar?
Liverpool zou een bod willen uitbrengen op Rasmus Elm (AZ) en Luuk de Jong (FC Twente).
Voor Elm zouden ze tien miljoen euro willen neertellen en voor De Jong vijftien miljoen euro.
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Cello
Zolang ze in competitie's als de PL gewoon doorgaan met miljoenen spenderen.....kan ik begrijpen, dat ze, zelfs al is de waarde totaal niet in overeenstemming met de kwaliteit, als AZ en Twente zijnde wel zullen zwichten voor dergelijke bedragen......

Vroeg of laat gaat dat hele spel toch op de wagen en zullen er veel lagere bedragen geboden en gegeven worden voor spelers....en die tijd komt denk ik sneller dan vele wellicht vermoeden en dan heb je als AZ en Twente ten minste nog wel een zeer goed bedrag gevangen......
0 0
Num
Luuk de Jong is nog te slap voor de PL ja, maar als die daar oefent op PL niveau is het toch logisch dat hij het dan wel aan kan.
0 0
stefan pluim
Zeur niet zo man met je 430. Eet chips tijdens thuiswedstrijden en kijkt uit bij vrienden!
Wat doet siem fout dan dit seizoen?
0 0
OKP-AFCA
Whaha moet je mijn facebook pagina hebben, daar staan nog meer leuke feitjes op hoor.

Siem leidt veel te veel balverlies dit seizoen, speelt een te laag tempo en verkwanselt veel te veel kansen.

Maar jij hebt waarschijnlijk alleen de laatste vier of vijf wedstrijden gekeken. Of je hebt je 15 mei bril nog op. Maar objectief over een heel seizoen kun je duidelijk niet, je moet eens net zo goed research doen naar spelers als naar mij hier op AS.
0 0
kampioen1998
vind 15 miljoen een beetje veel voor luuk de jong. hij is 7 miljoen waard en elm 6 miljoen.
0 0
Cello
25 miljoen voor beide spelers.
10 miljoen voor Elm en 15 miljoen voor Luuk de Jong.

Sommigen zullen het onbegrijpelijk vinden. Maar goed let wel....het is Liverpool hè... datzelfde Liverpool dat gek genoeg ruim 17 miljoen betaalde voor Ryan Babel. Dat voor die Caroll 40 miljoen betaalde en die dat ook bij lange na niet heeft waargemaakt. Dus zo raar vind ik het niet!.
0 0
IamLegend
15 miljoen voor de jong? com on
0 0
Robinjo1988
Wanneer gaat Liverpool eens echte topspelers halen?
Het is allemaal middelmaat wat daar rondloopt (op Suarez en Gerrard na)

Echt vergane glorie
0 0
Mano
Naar verluidt heeft Dost een afkoopsom van 7 miljoen. Nu heeft Dost aangegeven een zuur gevoel te hebben over eerdere uitkomsten bij Amsterdamse belangstelling, maar het zal mij verbazen als Ajax het niet probeert.
0 0
Robinjo1988
Wat moeten we nu met Dost? We hebben Siggie !!
0 0
Mano
Helaas is Siggie meer geblesseerd dan fit, zowel bij Az als bij Ajax. Het is niet meer dan logisch dat FdB de spitspositie dubbelbezet wilt hebben.
0 0
boye04
Ik vind het erg raar dat jij verwacht van iemand die net prof voetbal speelt dat hij (vrijwel) volledig blessurevrij blijft en zo ff makkelijk meespeelt. Dit is pas zijn tweede seizoen als profvoetballer! Meeste mensen denken dat hij al jaren meespeelt maar hij debuteerde vorig seizoen pas op het hoogste niveau. Dat hij meer geblesseerd dan fit is, baseer jij alleen op het feit hoe lang hij eruit is geweest. Slaat ook nergens op. Siggy heeft 1 blessure gehad en dat was een scheurtje in zijn enkel wat zeer lang duurde om te genezen.

Frank de Boer moet trouwens niet zeiken over de spitspositie dat hij dubbel bezet is want zodra hij 2 spitsen heeft gebruikt hij er 1 toch bijna niet. Dan zet hij gewoon Siem in de spits. Dat heeft hij dit seizoen wel laten zien. Dus niks spits erbij want dat is alleen maar weggegooig geld. Met De Jong en Siggy is de spitspositie gewoon al dubbel bezet.
0 0
Mano
Volgens mij heb jij een misconceptie over de definitie profvoetballer. Siggy traint en voetbalt al zes jaar als professional. Alvorens zijn transfer naar Az heeft Siggy al wedstrijden gespeeld op het tweede voetbalniveau van Ijsland, hij was toen 16. De reden waarom hij pas in 2010 debuteerde is vanwege twee zware blessures. Als een voetballer onder contract staat en betaald krijgt voor zijn diensten, wordt hij beschouwt als een professioneel.

Het vermoeidheidsbreukje heeft twee redenen: de trainingsintensiviteit en de botdensiteit van Siggy. De tijd waarin hij geblesseerd is geldt wel degelijk als een objectieve maatstaf om zijn blessuregevoeligheid vast te stellen, het vertelt ons namelijk wat over de zwaarte van de blessures. Het verleden heeft uitgewezen dat Siggy blessuregevoelig is, dit komt vaker voor bij jonge spelers maar dat betekent niet dat Ajax hier geen rekening mee moet houden.

Als laatste, Siem de Jong is geen spits. Bulykin is nooit een favoriet geweest van De Boer. Een extra spits lijkt mij geen overbodige luxe, aangezien het onwaarschijnlijk is dat Castiollion ajaxwaardig blijkt.

0 0
IamLegend
We hebben siem de jong!!
0 0
OKP-AFCA
Wij zijn opgezadeld met siem zul je bedoelen.

0 0
C.Eriksen10
wat zie je in de gast? Is totaal geen Ajax spits. Hij heeft een opleving netals Alfonso Alves. Hij scoort maar die kansen zijn ook niet te missen. Zulke kansen krijg je echt niet in de bundesliga. In de top wedstrijden tegen de huidige top6 heeft hij maar 4x keer gescoord. Wat een goede spits zeg....zwaar overschat heeft nog minder techniek dan Jan vertonghen, je hebt echt niks aan deze gast in de kleine ruimtes. Laat Ajax nou bijna altijd op helft van de tegenstander spelen....

Cijfers in de eredivisie zeggen heel weinig tegenwoordig omdat de tegenstand erg matig, vooral in verdedigend opzicht.
0 0
unsk1lled
4x gescoord tegen de huidige top 6, wat is daar mis mee? bij ajax komen we volgens mij niet verder dan 3x gescoord door 1 speler tegen de top 6, wel door diverse spelers dan dat wel.... sulejmani, siem de jong, sigthorsson.

ik snap je kritiek totaal niet. winnen doe je met elf man en niet met 1 spits. Ajax staat niet eens in de top 10 van de lijst met topschutters.

snap dat dit komt door vele omstandigheden
en cijfers zeggen wel degelijk iets, wij staan aan het eind van dit seizoen cijfermatig bovenaan. en dat betekend dat we de schaal omhoog mogen houden :-).!
0 0
Mano
Vergis je niet, ik heb nooit gezegd dat ik iets in Bas Dost zie. Maar ik vermoed dat F De Boer dit wel doet.

Juist omdat Ajax altijd op de helft van de tegenstander speelt vermoed ik dat FDB Dost als aanwinst ziet. Zet Dost in het zestien meter gebied van de tegenstander en hij maakt doelpunten, gegarandeerd. Ajax heeft geen aanspeelpunt nodig wanneer het op de helft van de tegenstander speelt, dit werkt namelijk niet omdat het te druk is rondom het 16 meter gebied. Het spel moet verbreden, FdB wil niets meer dan vleugelaanvallers en vleugelverdedigers die voorzetten plus een spits en aanvallende middenvelder die beide kopsterk zijn.

Stel Dost zou bij Ajax komen (ik geef het een kleien kans) dan speelt Sigthorsson of De Jong tegen de sterkere tegenstanders, meer ruimte vereiste een voetbaltechnische aanpak. Domineren met balbezit. Het is de vraag of Dost dit ziet zitten.

0 0
RobertoStrife
Dat geloof ik dus echt niet. Voor Luuk de Jong zou ik nog geen 10 miljoen neerleggen als club en Elm heeft nog maar een contract tot medio 2013.
0 0
masterrr
Luuk de Jong, de toekomstige spits van Oranje.
0 0
masterrr
Luuk de Jong, de toekomstige spits van Oranje.
0 0
AjaxDude12
****** wat een bedragen! Zo worden AZ en Twente gewoon sterker met dat geld. Geen goed nieuws voor Ajax dit
0 0
C.Eriksen10
elm zijn contract loopt tot 2013, dus 10 min zwaar overdreven. Ik denk eerder aan 7miljoen en voor luuk 14 miljoen. Denk echter dat Elm geen goede aankoop is. Elm is een stylist en dat is moeilijk te combineren in de PL. Ik zie Elm echt veel liever naar Spanje of Italie gaan. Liverpool en Luuk de Jong dat wordt een droom huwelijk, zonder enig twijfel.
0 0
hindriks1987
De jong is een zwaar overschatte spits! Vertonghen had hem gister in zijn zak.
0 0
C.Eriksen10
Maar vertongen is momenteel wel een van betere verdedigers in Europa. Er lopen een paar verdedigers in de PL, daar wordt je echt niet vrolijk van.
0 0
AjaxDude12
****** wat een bedragen! Zo worden AZ en Twente gewoon sterker met dat geld. Geen goed nieuws voor Ajax dit
0 0