Het nieuwe thuisshirt is bekend! Check hem op de officiële Ajax-site.

John: 'Moeten Ajax-feest voorkomen'

GH, 28-04-2012 om 12:02, 1442 views, Voetbal International | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!
Ola John heeft geen zin in een feestje in de Grolsch Veste. Het is voor hem dan ook duidelijk dat er van Ajax moet worden gewonnen. De kans bestaat dat Ajax in Enschede kampioen wordt. Is er jou veel aan gelegen dat te voorkomen?
John: 'Zeker. Het is nooit leuk om een andere club in je eigen stadion te zien feesten. We moeten er voor zorgen dat het niet gebeurt. Ik verwacht in ieder geval een mooie, maar voor ons lastige wedstrijd. Ajax zit in een flow, wint al maanden achter elkaar en maakt een erg sterke indruk. Ze geven achterin bijna niets weg en zijn aanvallend sterk. Helemaal nu een speler als Derk Boerrigter terug is.'

Jij kunt je gaan opmaken voor duels met Gregory van der Wiel...
'Dat beloven mooie duels te gaan worden. Daar kijk ik erg naar uit. Het wordt niet gemakkelijk voor mij. Ik vind Gregory een erg goede rechtsback, maar ik kan 'm hebben, hoor. Of Van der Wiel zwakke punten heeft? Als-ie die niet zou hebben, speelde hij wel bij Barcelona, haha! Dus, ja. Aanvallend en opbouwend vind ik hem erg sterk. Ik heb een keer eerder tegenover hem gestaan. Dat was in de strijd om de Johan Cruijff-schaal. Toen had ik niet veel te vertellen, maar dat was mijn eerste wedstrijd als basisspeler van FC Twente. Ik kwam net kijken, was eigenlijk nog een jeugdspeler. Inmiddels is er het nodige veranderd, dus kunnen de krachtsverhoudingen anders liggen.'
                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Cello
Opvallend eigenlijk dat je spelers van Twente alleen hoort spreken over het vóórkomen van een Ajax kampioenschap en dat ze daar meer mee bezig zijn, dan dat ze zich focussen op hun eigen kansen op de tweede plek en zo voorronde CL kunnen afdwingen. Niet onbelangrijk voor de club, daar dat alleen al 2 a 3 miljoen oplevert aan extra inkomsten voor de club.

Typisch voorbeeld met meer bezig zijn met de ander dan met jezelf....
0 0
IamLegend
Tot op de bot toe vernederen die tukkers mogen geen meter ruimte krijgen op de helft van ajax!!!
0 0
AFCAjappie
Jazeker. Afslachten die tukkers, zien hoe Feyenooit of Az wint, en dan gemakkelijk en 100 procent zeker in eigen huis kampioen worden! 2 dagen feest in Mokum!
0 0
Daantje Makkes
Hahah wat een gezwabber
0 0
AFCAMM
De ene na de andere Tukker roept iets... En het motiveert alleen maar. Van mij mogen er nog 500 iets roepen in de media.
0 0