VI definitief zonder Hans Kraay jr.

afca-edcar, 18-08-2010 om 12:17, 510 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Tot grote teleurstelling van Johan Derksen zal Hans Kraay jr. niet plaatsnemen aan de tafel van Voetbal International. Johan vertelt bij Jensen! op Radio Veronica dat ze tot op het laatste moment hebben geprobeerd Hans terug te krijgen, maar dat het niet is gelukt. "Het programma is al twaalf jaar bezig, en Hans is de enige die in het pulletje past." Tijl Beckand is één van de mensen die de plek die Hans achterliet, opvult. Tot nu toe "heeft hij zijn draai nog niet helemaal gevonden", vertelt Johan.

Hans' deelname aan het RTL-programma VI kwam onder vuur te liggen omdat hij een contract heeft bij concurrent SBS. De twee zenders gingen meerdere malen rond de tafel zitten om te bekijken of er een deal gesloten kon worden (zo wilde SBS in ruil voor het optreden van Hans een vergoeding óf de deal dat RTL-sterren ook hun opwachting konden maken in SBS-programma's), maar dat liep steeds op niets uit. Volgens Johan deed Hans nog een laatste poging door sponsoren proberen te regelen die aan SBS het bedrag van 2500 euro per uitzending wilden betalen, maar dat is op het laatste moment toch op niets uitgelopen.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rasta
Ahh, Tja zo gaat het nou in het bedrijfsleven. De gesprekken tussen Johan en Hans waren vaak hilarisch.
0 0
mulder7
gooi die gast die fan is van den haag en willem ll die aflevering heb ik gelachen jongee
0 0
w86
Jammer vond het met Hansie erbij toch leuker dan met Tijl. Die voegt echt helemaal niks toe aan het programma en zit daar alleen maar omdat er anders een lege stoel staat.
0 0
JTD
Goh wat jammer zeg, ik zal vannacht niet kunnen slapen.
0 0
Barneveld
Echt een te leuke progamma.
Alleen wat die Beckand erin doet is mij een gods raadsel?
Die vent zit er ech totaal ter decoratie.!!
0 0
Ganggino
Zal Johan blij mee zijn! :P
0 0
jacobz
helaas, het leven gaat verder
0 0