Tevez: Terry bij ons al onder de grond

komdeurtje, 05-03-2010 om 11:40, 1610 views, Telesport | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.
"Als je in Argentinië zou doen wat John Terry heeft gedaan, zou je al lang onder grond liggen", stelt Carlos Tevez in het Engelse boulevardblad The Sun. De aanvaller van Manchester City heeft geen goed woord over voor de aanvoerder van Chelsea. "Je kunt dit niet doen met de vrouw van een andere speler. Er is geen morele code voor wat Terry Wayne Bridge heeft aangedaan."

"Als Terry dit gedaan zou hebben in de wijk waarin ik ben opgegroeid, zou hij op zijn minst zijn benen verliezen", stelt Tevez. "En misschien wel zijn leven."

Craig Bellamy, aanvaller van City, liet al eerder weten niet te spreken te zijn over het gedrag van Terry. "Ik weet al jaren wat voor een persoon John is. Niets verbaast me nog van hem."

Wayne Bridge speelt ook bij Manchester City en heeft bedankt voor het Engelse elftal, omdat hij nooit meer met Terry in één elftal wilde spelen nadat bekend werd dat de Chelsea-speler een affaire had met zijn vrouw.
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
afcaslb80
Gelukkig voor Tevez dat niet Zuid-Amerika is, bij het minste geringste schieten ze spelers dood of verminken ze voor de rest van hun leven. Waarom om dat de keeper of speler een blunder of een fout heeft gemaakt een kans gemist heeft, of in dit geval vreemd gaat met een spelersvrouw.
0 0
Jowen
terry is een loser (als persoon), en Tevez is een nep gangsta
0 0
DOPEBOYsGAME
Fuck Terry, laat hem lekker uit het engelse elftal.. hoe goed die ook mag zijn. Triest maar goed..
0 0
jasperjap
Wat een idiote verhalen allemaal van die voetballers die hierover hun meningen willen geven. Niemand vind het normaal wat Terry heeft gedaan, dus ook die voetballers niet. En wat Tevez zegt slaat helemaal nergens op, hij wil gewoon aandacht.

En Terry kan mooi schitteren op het WK. Ik vind het een fantastische voetballer!
0 0
Bart
BOEIEEE ze doen het allemaal

gelukkig is engeland geen argentinie,,
0 0
jw1982
Mooi dat ze het voor hem opnemen, alleen Tevez moet zich wel beseffen dat hij in Engeland speelt en niet in zn crimele sloppenwijk. Ben eigenlijk wel benieuwd hoe Terry er onder is, heeft hij er nu spijt van? of klapt hij ieder weekend na de wedstrijd dat wijf nog vol met room?
0 0
ZlatanAjax
Dat doe ik wel voor hem:P
0 0