Rooney fit voor duel tegen Egypte

Cobrakai, 01-03-2010 om 17:18, 1507 views, Sportweek | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.
Wayne Rooney kan woensdag gewoon met de nationale Engelse ploeg aantreden tegen Egypte. Het meespelen van de aanvalsleider in de oefeninterland tegen de Noord-Afrikanen leek onzeker, omdat Rooney klachten aan zijn knie had. Onderzoek heeft echter uitgewezen dat de 'Mancunian' fit genoeg is om te spelen.

‘Ik heb vandaag een scan gehad en dat zag er goed uit,’ vertelde Rooney maandag tegenover Sky Sports. ‘Ik hoop morgen weer te trainen en woensdag te spelen,’ vervolgde hij. ‘Ik wil altijd voor mijn land spelen.’ Rooney liet zich tevens uit over de situatie rondom John Terry. De verdediger van Chelsea moest onlangs zijn aanvoerdersband inleveren, nadat bekend werd dat hij een affaire had gehad met de vriendin van oud-ploeggenoot Wayne Bridge.

Rooney denkt niet dat de mediastorm die Terry over zich heen kreeg zijn spel in het nationale elftal zal beïnvloeden. ‘Terry is een leider in ons team en dat blijft hij ook zonder aanvoerdersband. Er is ook niets veranderd tussen ons. Over Terry hoeven we ons geen zorgen te maken, daar ben ik van overtuigd.’
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!