'Terry nooit meer aanvoerder'

komdeurtje, 28-02-2010 om 13:32, 2629 views, Sportweek | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.
John Terry zal geen aanvoerder meer zijn van de Engelse nationale ploeg zolang Fabio Capello bondscoach is. Dat heeft de keuzeheer zondag aan de verdediger van Chelsea gemeld.

Reden voor de beslissing is de veelbesproken affaire van Terry met de ex-vriendin van Wayne Bridge. De linksback besloot hierop te bedanken voor het nationale team van Engeland. Bridge wil nooit meer in één team met erry spelen.

Capello: 'Het probleem tussen Terry en Bridge was niet goed en is verder de enige reden van mijn besluit. Ik verwacht van mijn aanvoerder dat hij een voorbeeld is voor kinderen en de fans. Ik heb hem dat ook verteld. Vergeet alleen niet dat Terry een natuurlijke leider is en zal blijven. Met of zonder band om zijn arm. Ik heb hem gevraagd om in het veld hetzelfde te blijven doen als altijd.'

Komende woensdag speelt Engeland een oefenwedstrijd tegen Egypte. Op het komende wereldkampioenschap voetbal treft de kampioen van 1966 in groep C de Verenigde Staten, Algerije en Slovenië.
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
tomphy
Ik vind dat een voetballer beoordeeld moet worden op zijn voetbalkwaliteiten en in zijn privéleven moet kunnen doen wat hij wil. Als zelfs overspel in een persoonlijke situatie in het voetbal wordt bestraft vind ik het wel erg ver gaan.
0 0
Afckampioenen
maar het is toch de ex vriendin van brigde?? dus dan is er niks aan de hand!!
of hadden ze op dat moment nog relatie
0 0
Pantheon
Tuurlijk, hij heeft n vrouw en kinderen dus moet zich verder koest houden, maar dat bridge zo doet omdat iemand zijn ex een beurt geeft is nogal vreemd te noemen.
0 0
AFCAMM
In 't ene bericht lees ik dat het toen al z'n ex was, in het andere bericht dat het toen nog z'n vriendin was. Maar meneer Terry zelf is getrouwd en heeft kinderen. Imago is dus sowieso wel geschaad.
0 0
mr1060
Idd hij had er gewoon van af moette blijven.
0 0
wilyha
`wat zou jij doen
0 0
AFCA19
keihard batsen
0 0
Pantheon
Ze moeten niet zo zeuren. Het was z'n EX!
0 0