Terry krijgt vrij om privé-puinhoop

sv, 11-02-2010 om 10:55, 1155 views, De Telegraaf | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.
John Terry krijgt van Chelsea-manager Carlo Ancelotti een paar dagen vrij om orde op zaken te stellen in zijn privé-leven. Op de aanvoerder zal zaterdag in het FA Cupduel tegen Cardiff City geen beroep worden gedaan.

De verdediger moest onlangs al de aanvoerdersband van de Engelse nationale ploeg inleveren, nadat bleek dat hij een affaire had met de ex-vrouw van Engeland-ploeggenoot Wayne Bridge. Volgens Britse media vliegt Terry naar Doebai, waar zijn vrouw Toni verblijft met hun twee kinderen.

Tegen Wolverhampton Wanderers op 20 februari doet Terry zeker weer mee bij Chelsea.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Engeltje83
Ik vind zelf dat een prive leven hier buiten moet staan. En dat hem dus wat dat betreft zijn aanvoerdersband is afgepakt wel redelijk onterecht is.
Het gaat tenslotte om je kwaliteit en houding binnen de lijnen.
Tuurlijk heeft zijn status buiten de lijnen ook invloed, maar dit soort dingen hebben daar niks mee te maken.
0 0
Sazzz
Onterecht???? Het gaat om de vriendin van zijn ploeggenoot!!!! Hoe moeten zijn teamgenoten Terry ooit nog vertrouwen als hij zo weinig respect voor hen toont? Nota bene een ploeggenoot die een goede vriend van hem is! Kan me indenken dat Wayne Rooney nu gaat denken of Terry de zijne al niet heeft gehad (laten we wel wezen Terry is honderd keer beter om tegenaan te kijken dan Rooney)... Zijn houding buiten de lijnen heeft nu weldegelijk invloed op zijn houding binnen de lijnen. Als hij nou nog een onbekend wijf had genomen, okee, dan is het privé. Nu niet.
0 0
Pantheon
Kleine correctie: Het gaat om de EX-vriendin van een ploeggenoot, kortom... zijn ploeggenoot heef nu verder geen relatie meer met haar...
0 0
mr1060
Idd als het een onbekende was, was het probleem in het team minder groot. Maar nu is het geloof in hem gewoon weg. En ik denk dat het wel degelijk invloed heeft het spel van hem en van het team! Wie geloof Terry nou. Ik zou ook zo iets hebbe van ja dalijk heb je met mij vrouw ligge paallen.
0 0
Cobrakai
wel strak ding die wijf
0 0
mr1060
Doebai nog wel. Het is volges mij Dubai. Ik snap niet dat ie dat doet he die Terry, heeft zelf al best een stoot van een vriendin! En ja die vrouw van Bridge is ook wel stoot, maar toch. Mhja laat wel zien dat Terry weinig respect heeft.
0 0
empire
In de telegraaf staat altijd Doebai i.p.v. Dubai. Maar dat komt omdat telegraaflezers anders niet begrijpen hoe je het uit moet spreken.
0 0