Menig op tijd terug: 'Duel met Ajax blijft speciaal'

BartVeenstra, 04-12-2020 om 15:55, 1140 views, FC Twente |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Queensy Menig blijft het speciaal vinden om tegen Ajax te spelen. De aanvaller, die weer terug is nadat hij positief werd getest op het coronavirus, is weer terug en kan minuten maken tegen zijn oude club.

Menig ontbrak tijdens de laatste twee wedstrijden van FC Twente, maar kan nu weer meedoen. 'Het waren lastige weken. Het is zwaar als je geen klachten hebt en je niet mag voetballen. Ik wens niemand dit virus toe', zegt Menig, die netjes de reglementen opvolgde, tegen het digitale clubkanaal van FC Twente. 'Voor mij zijn er geen uitzonderingen. Tegen het einde heb ik wel wat kunnen doen. Het voelt nu goed om terug te zijn', aldus Menig, die nauwelijks merkt dat hij er op achteruit is gegaan met betrekking tot zijn fitheid.

Dat hij nu tegen Ajax gaat spelen, blijft speciaal. 'Ik heb er mijn hele jeugdopleiding gespeeld tot en met het eerste. Ik heb er acht of negen jaar gezeten en ik kom uit Amsterdam Zuid-Oost, waar de ArenA ligt. Dus het blijft speciaal. Ik heb er zeker nog contacten. Ik app nog wel met mensen en als ik wat mensen zie, maak ik een praatje', aldus Menig, die hoopt op een goed resultaat voor FC Twente. 'Ik verwacht dat wij ons van onze best kant laten zien, ook al zit Ajax er lekker in.'

Verwacht jij dat Ajax met 3-0 wint van FC Twente? Zet dan in en krijg 7,70 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Hollister
Nog geen nieuws over Neres.... je zou dat ook weer als positief kunnen bestempelen... Neem aan dat als er werkelijk iets aan de hand is men na 3 dagen toch wel het bekend hadden gemaakt?
Werkelijk nu maar hopen dat het idd mee valt en dat hij eventueel volgende week tegen Atalanta ook weer ingezet kan worden.
1 0