Voetbal in coronacrisis: Suárez test negatief

FinnDekker, 03-12-2020 om 22:05, 4557 views, AS |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Voetballen ten tijde van de coronacrisis: is dat nou wel of niet mogelijk? De meningen hierover zijn verdeeld. Ook is het de vraag wat er allemaal bij komt kijken om te kunnen voetballen in deze periode. In dit wekelijkse overzicht zijn de laatste nieuwtjes en meningen over voetballen in de coronacrisis te volgen.

Suárez test negatief

Atlético Madrid kan zaterdag weer een beroep doen op Luis Suárez. De oud-spits van Ajax stond weken aan de kant vanwege het coronavirus, wat de Uruguayaan vermoedelijk opliep bij de nationale ploeg. De routinier miste daardoor onder andere de clash met zijn oude werkgever FC Barcelona. Maar na een negatieve test zit Suárez voor het duel met Real Valladolid weer bij de selectie, zo meldt de Spaanse club op de eigen site.

'Corona-explosie bij Fortuna Sittard' 

Bij Fortuna Sittard zijn vijf spelers besmet met het coronavirus, zo meldt De Limburger op basis van bronnen binnen de voetbalclub. Jorrit Smeets, Jaroslaw Jach, Samuel Moutoussamy, Nassim El Ablak en Joshua Wekking moeten zaterdagavond het duel met Willem II aan zich voorbij laten gaan. De club uit Sittard wil het nieuws zelf niet bevestigen. Donderdag worden er nieuwe tests afgenomen en die resultaten worden vrijdag bekendgemaakt.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!