Klopp trots op zege Liverpool: 'Iedereen weet hoe goed Ajax is'

JesseTH, 02-12-2020 om 00:00, 4336 views, Algemeen Dagblad |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Jürgen Klopp is erg trots op de twee zeges die Liverpool in de Champions League-groepsfase heeft weten te boeken op Ajax. De Duitse coach erkent de kwaliteiten van de Amsterdammers en dus ziet hij in het behalen van zes punten tegen hen een knappe prestatie.

'Iedereen weet hoe goed Ajax is', zo spreekt hij voor de camera van Ziggo Sport, geciteerd door het Algemeen Dagblad. 'We hebben twee keer gewonnen, daar ben ik enorm trots op. We hebben vandaag veel kansen gehad om ruimer te winnen, maar Ajax kreeg ook een paar goede mogelijkheden.'

Het spel golfde in Liverpool behoorlijk op en neer en van erg veel verzorgd voetbal was dan ook geen sprake. Daartegenover zag Klopp wel vechtlust bij zijn ploeg en daar genoot hij van. 'Daar ben ik heel blij mee, ja. We moeten niet alleen kunnen winnen op een mooie zomeravond, maar ook na een zware wedstrijd. Dat hebben we goed gedaan.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ginoajax1
Als je ook op 50% balt krijg je gelazer. Overigens was Tadic wel goed. Wat heeft hij een conditie. Onvoorstelbaar.
0 0
Oempaloempa
Voetbal zonder publiek is zielig gedoe. Ben er klaar mee.
0 0
migilo
Wat een gelul over dat aantal wedstrijden van Liverpool. Kijk naar de statistieken en je ziet dat wij er net zoveel spelen.
2 0
Bensco
Jürgen heeft zijn complete tactiek aangepast voor deze wedstrijd. Van het befaamde “Jürgen pressing” was nauwelijks sprake. Snel terugzakken bij balverlies en uitbreken met een snelle counter, dat was de insteek gisteren. Jammer, ik had namelijk gehoopt op een mooie pot tussen 2 aanvallende ploegen.
0 0
blava
Vervelende counterploeg dat Liverpool. Engelse voetbal invverval. Vanaf i januari 2021 mogen UK clubs geen u-18 spelers meer contracteren en moeten zij werkvergunningen aanvragen voor spelers uit EU. Vergunning wordt gegeven op basis van puntensysteem.
0 0
Bennyben
Wat is het Engelse voetbal toch achteruit gegaan sinds geld zijn intrede deed in Engeland, ik verlang nog zo naar de tijd dat bergkamp en overmars bij Arsenal speelde dat was pas voetbal.
nu zie je alleen maar spelers die hun lichaam tussen de man en bal houden en jankende trainers Als Mourinho klopp.
0 0
insectenverdelg
Je bedoeld het echte Engelse voetbal bij een club waar een Europese speelstijl door een Franse coach werd bepaald. Met twee Nedetlanderders en een Fransman als grote sterren. wat een pioniers en idealisten waren dat zeg........
0 0
PierreHeno
Ach neem die uitspraken van Klöpp.niet al te serieus. Hij is slim genoeg om te hebben kunnen zien dat dit Ajax ( zonder blesdures) nog steeds een maatje te klein is om zelfs Liverpool B ( met nog steeds topspelers) in problemen te brengen. Wie de macht heeft toont die macht in het genadig zijn. Klöpp heeft de KO fase CL gehaald en dat deed hij met een B-team. Zo liggen de verhoudingen nu eenmaal in het topvoetbal. Wanneer wij alsnog 2e kunnen worden in de poule zou dat al een fantastische prestatie zijn met Liverpool en Atalanta in de poule. Nu maar hopen dat ook Ten Hag iets geleerd heeft van Valencia thuis......(maar toen hadden we wel Hakim nog).
2 -8
Rob1706
Sorry PierreHeno maar serieus LiverpoolB?
Robertson, Fabinho, Wijnaldum, Henderson, Salah, Jota, Mané (invaller Firmino) zijn toch echt 1ste elftalspelers van Liverpool. Om te stellen dat Ajax dus van LiverpoolB heeft verloren komt m.i. denigrerend richting Ajax over.
4 0
Ajacied33
Echt he. Ajax verliest gewoon van een van de beste teams van Europa. Sommigen hier op AS denken echt dat je tegen een Rkc of Emmen speelde
4 0
Tinus
Geweldige manager, maar even grote griezel in mijn ogen.
6 0
3sterrenAjax1
100% eens.
0 0