'AC Milan zeker twee duels zonder geblesseerde Ibrahimovic'

JesseTH, 23-11-2020 om 19:00, 3912 views, NUsport |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

AC Milan moet het minstens twee wedstrijden doen zonder Zlatan Ibrahimovic, zo schrijft onder meer NUsport. Tijdens de 1-3 zege van zondag op Napoli, waarbij de Zweed de grote man was met twee goals, viel Ibrahimovic uit met een blessure.

Maandag werd de kwetsuur van de oud-Ajacied verder onderzocht en uit dat onderzoek blijkt dat hij zeker tien dagen aan de kant zal staan. Dat betekent dat Lille OSC - AC Milan en AC Milan - Fiorentina sowieso aan hem voorbij zullen gaan. De wedstrijd daarna, uit tegen Celtic, vindt precies over tien dagen plaats.

Na de genoemde tien dagen kijkt men bij AC Milan nogmaals naar de stand van zaken rond de blessure van Ibrahimovic. Mogelijk herstelt de aanvaller sneller dan gehoopt, maar de club houdt er rekening mee dat hun sterspeler drie weken uit de roulatie zal zijn.

Ibrahimovic is dit seizoen de absolute sterspeler van de club uit Milaan. De club staat op de eerste plek in de Serie A en dat heeft niet in de laatste plaats te maken met de prestaties van de voormalig speler van Ajax. In zes Serie A-duels wist hij al tienmaal doel te treffen.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Godenzoon24
Wat een baas blijft het ook!
2 0
michel76
Held is en blijft het!! Gisteren weer 2 fraaie doelpunten en een onvervalste elleboogstoot
0 0