'Schijnt dat FC Utrecht heeft geïnformeerd of Sneijder op bank kan'

NielsOpdam, 21-11-2020 om 22:10, 10264 views, FOX Sports |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Volgens Jan Joost van Gangelen is er 'een serieus gerucht' dat FC Utrecht Mark van Bommel en Wesley Sneijder wil aanstellen als nieuwe trainers. Dat vertelt de presentator zaterdagavond bij De Eretribune van FOX Sports.

'Het schijnt zelfs in de wandelgangen dat FC Utrecht al geïnformeerd heeft of je een trainer, die helemaal geen papieren heeft wel op de bank kan zetten', vertelt Van Gangelen over Sneijder, die geen trainerspapieren heeft. De oud-Ajacied is sinds de zomer van 2019 gestopt met voetballen.

Analist Arnold Bruggink weet dat Sneijder en Van Bommel wel een klik hebben. 'Maar ik weet niet of dat als trainers ook zo is.' Collega Hugo Borst vult Bruggink aan. 'Wesley is natuurlijk niet bescheiden. Hij heeft heel veel zelfvertrouwen.' 

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Noxin
Mag er wel een kussentje op de bank.
0 0
Bennyben
Hahaha en Utrecht wil bij de top 4 aansluiten, wie zullen we trainer maken ?

Zullen we gewoon iemand uit de sky box halen.
1 0
masterrr
Zou het wel geweldig vinden voor het NLse voetbal, twee van die grote namen. Alleen vraag me af of dit wel een match is. Sneijder zal zich dan wel moeten schikken in een kleine rol.
0 0
hartvoorajax1
Aan grote namen heb je niks. Een goed paard is nog geen goede ruiter. Vooral Sneijder mist het noodzakelijke analytische en communicatieve vermogen. Ervaring als grote voetballer is natuurlijk een groot voordeel maar daar heb je onvoldoende als je een te laag denkniveau hebt.
0 0
Ferd
Een kleine vetrol? Met een DIKKE vinger in de pap?
1 -1
BRAMHOUTEN
Denk dat dit gerucht wel waar is. Frans is dol op publiciteit, dus dat krijg hij zeker met dit duo. Van bommel past totaal niet in Utrecht,
0 0
AFCAjax
Dat van die papieren is sowieso onzin, de club bepaald zelf of iemand de kwaliteiten beschikt, waarom zou je daar een papiertje voor moeten hebben, als de club daar waarde aan hecht dan laat ze, maar als je een trainer wilt die niet een of andere cursus heeft gedaan waar de knvb vast geld aan verdient slaat het nergens op dat dat niet mag.
0 -3
ghouleseddik
Misschien moeten ze Ronald Waterreus ook nog ff aantrekken als keeperstrainer.
1 0
Odin
Ik denk dat wordt bedoeld dat Utrecht heeft geïnformeerd of Sneijder op de bank pást...
26 0
GrandMasterFlex
Hahaha prachtig
2 0
WantAmsterdam
Voorspelbare maar gouden comment haha
2 0