Klopp waarschuwt: 'Iedere ploeg heeft het lastig tegen Midtjylland'

NickOoms, 28-10-2020 om 10:00, 3278 views, TV3 |

Shop nu jouw Ajax-kersttrui!

Jürgen Klopp is vol lof over het spel van FC Midtjylland na de gewonnen wedstrijd met Liverpool (2-0), zo vertelt de coach van de Engelse ploeg tegen het Deense TV3. De Duitse trainer geeft hiermee een signaal af aan Ajax, dat volgende week op bezoek gaat bij de huidige kampioen van Denemarken.

Liverpool wist via Diogo Jota pas in minuut 55 voor het eerst toe te slaan tegen de Deense club. In de slotseconden schoot Mohamed Salah via een penalty de 2-0 binnen. 'Ik heb heel veel respect voor ze. Iedere ploeg die tegen Midtjylland speelt zal het lastig krijgen, want het is een goed georganiseerd elftal, dat met veel moed speelt. Een écht voetbalteam, dat het verdient om in de Champions League te spelen', aldus Klopp.

Ook andere Deense media zijn lovend over het spel van de Deense kampioen. 'Ja, Liverpool kreeg de verwachte overwinning, maar Midtjylland nam iets mee naar huis wat minstens zo belangrijk is: het respect van de buitenwereld en het terugwinnen van het zelfrespect', aldus het Deense EkstraBladet. 

FC Midtjylland is na twee nederlagen in twee wedstrijden en een negatief doelsaldo van zes doelpunten terug te vinden op de laatste plaats in Groep D. Volgende week dinsdag ontvangt de Deense club nummer drie Ajax. De aftrap is om 21.00 uur.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Nelloe
Zolang Liverpool 2 x wint van Atalanta mag Klopp roepen wat hij wilt.
0 -1
ChrisMokum
Liverpool speelde met een B elftal tegen dit Deense team.

Daarom hadden ze zo moeite tegen Midgetland. Als je gewoon met je sterkste elf aan komt (zie Atalanta), die rolden ze op met 0-4 in Denenmarken.
0 0
jutter
Ik denk dat Liverpool het wel eens heel moeilijk kan gaan krijgen in Bergamo. Al is het weer zonder publiek, wat dus ook duidelijk zijn weerslag heeft op de spelers en je vaker dan ooit tevoren de meest onverwachte, en grote, uitslagen krijgt. Eigenlijk bijna geen peil op te trekken. Klopp blijft een vreemd figuur, loopt on-Duits langs de zijlijn heen en weer te springen, uit zich verbaal vaak wat ongepast, is in niets de typische dicipline Duitser wat ze daar normaliter zijn, zie bijv. momenteel Herrn Flick bij Bayern, bijna emotieloos.
0 0
Harrie Nak
Klopp schijnt zich nogal zorgen te maken over Ajax.
3 0
Red Devil
Maar Atalanta won er simpel van met 0-4.
0 0
markk
Laat het een waarschuwing zijn voor Ajax maar mijn vermoeden was voor de wedstrijd van gisteren al dat Atalanta een gewaagde tegenstanders is voor Liverpool. Ik hoop alleen wel dat Liverpool de komende wedstrijden wint, dan hebben wij het tegen Atalanta nog geheel in eigen hand.
0 0
Jeugd
Nou Atalanta won met 4-0 dus niet overdrijven Klopp. Ajax moet gewoon 2x winnen.
3 0
waayop
Klopp is altijd lovend over de tegenstander. Denkelijk eerst uit beleefdheid, nu meer om de eigen zwakte te verbloemen.
2 0
ram
Huh... Ik ben vrij goed met taal maar ik dacht dat je een nieuwe woord had verzonnen met "denkelijk", haha. Maar dat bestaat gewoon! De betekenis is logisch natuurlijk maar ik heb dat woord volgens mij niet eerder gehoord/gelezen.

Complimenten.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Dit moet 7 punten worden, punt anders heb je niks te zoeken in de CL:
Midtjylland - AJAX (2)
AJAX - Midtjylland (1)

Laat Liverpool hier maar als winnaar uitkomen, dan komen ze op 12 punten en dan zullen ze de wedstrijd thuis tegen ons minder van belang achten en staat Atalanta op 4 punten:
Atalanta - Liverpool (2)
Liverpool - Atalanta (1)

Voorlaatste wedstrijden, Atalanta komt op 7 punten die verliezen niet van de Denen, Ajax mag niet verliezen laten we uitgaan van een gelijkspel als max, komen we op 8 en Liverpool op 13 punten:
Liverpool - AJAX (x)
Midtjylland - Atalanta (2)

Laatste wedstrijden, Liverpool wint van Denen, 16 punten, wij hebben een beslissingswedstrijd voor de boeg met 8 vs 7 punten of 10 vs 7 punten die op doelsaldo beslist kan gaan worden, dus scoren tegen de Denen:
Midtjylland - Liverpool (2)
AJAX - Atalanta (?)
1 0