De Koning: 'Er is niemand overleden'

NielsOpdam, 25-10-2020 om 16:10, 2406 views, FOX Sports |

Shop nu jouw Ajax-kersttrui!

VVV-trainer Hans de Koning wil niet teveel zeggen over de recordnederlaag van zijn ploeg tegen Ajax (0-13). Dat vertelt De Koning in gesprek met FOX Sports. De oefenmeester kijkt weer vooruit naar de volgende wedstrijd voor zijn ploeg.

'Je hebt een totale offday tegen een Ajax wat gewoon dertien goals tegen je maakt', trapt De Koning af. 'Alles wat je zegt is te veel, denk ik.' Toen VVV Venlo met 0-4 achterstond, kreeg het ook nog een rode kaart. 'Dan zijn ze zo goed, dan zit je in een grote rondo. Je hoopt dan dat ze niet doordrukken, maar dat is wel het geval geweest.'

Toch kijkt De Koning weer vooruit. 'Er is niemand overleden. Het is een wedstrijd, die heb je verloren, historisch moment. Dinsdag hebben we een bekerwedstrijd, dus we moeten alles bij elkaar rapen morgen. Dat gaan we ook weer doen. Kop omhoog, borst vooruit, klaar.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
OdjePils
De koning is dood, leve de koning!
0 0
cantharel
Eerlijke kerel die gewoon zegt hoe het zit zonder gelul want de hele wereld staat in brand en dan is dit verlies maar bijzaak. Ik hoop dat ze volgende week wel puntjes pakken.
1 0
ram
Deze Koning is wel toe aan een vakantie naar Griekenland.
4 0
ajaxxcied4life
Jawel, volgens menigeen de eredivisie.
3 0
mallerd
Zo is het maar net, volgende week wint VVV en is het weer hosanna. Tegen Ajax reken je als trainer van VVV al op een verlies. Dat het nu 0-13 wordt is vervelend, maar het blijft maar 1 wedstrijd.
3 0
Radie125
dat zijn andere berichten dan wat het RIVM ons deelt
2 0