Milner: 'Een beetje een ouderwetse Engelse wedstrijd'

NickOoms, 22-10-2020 om 11:50, 4521 views, Spotify |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

James Milner vond het duel tussen Ajax en Liverpool FC voelen als een ouderwetse Engelse voetbalwedstrijd, zo vertelt de middenvelder in de officiële podcast van de UEFA Champions League. De Engelsman speelde bijna de gehele wedstrijd mee en hem viel op dat er veel strijd werd geleverd.

'Het was belangrijk om goed van start te gaan en dat hebben we gedaan', begint Milner. 'Het was een lastige uitwedstrijd om mee te beginnen, want Ajax is een erg goed team. Ze zijn goed georganiseerd en spelen goed voetbal. We hebben een week gehad met ups en downs, dus het was belangrijk om een goede prestatie neer te zetten. Het was een goede teamprestatie.'

Milner is in zijn nopjes met het behalen van de drie punten tegen Ajax. Hij weet immers dat er veel energie in gestoken moest worden. 'Het was lastig en het werd ook een fysiek duel. Het was een beetje als een ouderwetse Engelse wedstrijd. We hebben gewonnen en dat was het belangrijkst: het behalen van de drie punten.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
SvenGeurtsen
Het was een zeer slodige wedstrijd veel onnodig balverlies van beide kant.
Maar zat inderdaad wel een energie in de wedstrijd.
0 0
Simon1
Ja, dat was ook het enige minpunt aan de wedstrijd, in fases heel aantrekkelijk en kwalitatief goed, maar zeker niet de hele wedstrijd. Twee partijen die niet wilde verliezen en daardoor belemmerd werden in het winnen.

Dit vind ik overigens wel een positieve aan Ajax, want we zijn dus wel in staat geweest om het gevaar van Liverpool weg te nemen. Het enige wat de selectie dan eigen moet maken is om dan alsnog zelf dominant en aantrekkelijk te voetballen en winnend af te sluiten.
2 0
ovopiet
Precies.Laat dit maar het begin zijn van een consequente opstelling.
0 0