'Ebecilio hard op weg naar Roemeense FC Voluntari'

BartVeenstra, 20-10-2020 om 12:55, 1544 views, Roemeense media |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Voormalig Ajacied Lorenzo Ebecilio lijkt zijn carrière te vervolgen bij het Roemeense FC Voluntari. Volgens Roemeense media staat de aanvaller op het punt om een contract te tekenen.

Wanneer Ebecilio tekent bij FC Voluntari komt er een einde aan een lange periode zonder club. Eind februari vertrok Ebecilio bij het Japanse Jubilo Iwata en sindsdien was hij clubloos. De laatste Europese club van de oud-Ajacied was Rode Ster Belgrado. Met die club speelde hij nog Champions League.

Ebecilio debuteerde in 2010 voor het eerst elftal van Ajax, maar verder dan 38 duels voor de Amsterdamse club kwam hij niet. De aanvaller speelde vervolgens voor meerdere clubs. Zo kwam hij onder meer uit voor FC Qabala, Anzhi Makhachkala en APOEL Nicosia. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ar
Hij gaat zo hard, dat hij net is stop gehouden en bekeurd door de politie.
0 0
kampioenenjood
Ik kan me nog herinneren dat hij er in een dramatische wedstrijd tegen Roda ineens 3 in schoot. Verder weinig warme herinneringen aan en een speler die het shirt niet echt waardig was. Was hij ook niet die jongen die na het behalen van de derde ster het kampioenshorloge verkocht omdat hij zich na zijn vertrek bij Ajax alweer snel in de schulden had gestoken? Allemaal alweer een tijd geleden natuurlijk, dus hij kan qua persoonlijkheid erg veranderd zijn. Dat hij het nu moet doen met de onderkant van de Roemeense competitie zegt wel dat zijn voetbalkwaliteiten weinig veranderd zijn.
1 0
Frank1978
Ebecilio schijnt zestig minuten per uur te kunnen gaan verdienen bij deze club! ;-)
1 0
mgtow
Doet me denken aan dat filmpje van een Afrikaanse man die voor geld dingen in de camera zegt: " in Africa every sixty seconds a minutes passes... "En daarna direct uit z'n rol schiet en onbedaarlijk begint te lachen.
1 0
Web
Dat was een speler waar Frank de Boer het mee moest doen toen in de tijd
Nu mag Lang weg, en die is een klasse beter dan
Wat is er veel in positieve zin verandert
0 0
Bart_meer
Klinkt als een slecht betalende club.
7 0