'Feyenoord wilde Kudus, maar kwam uit bij Diemers'

NickOoms, 20-10-2020 om 08:35, 9594 views, FOX Sports |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Feyenoord had eerder dit kalenderjaar plannen om Mohammed Kudus over te nemen van FC Nordsjaelland, maar de coronacrisis gooide roet in het eten, zo meldt Feyenoord-watcher Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad bij Voetbalpraat. De Rotterdammers gingen uiteindelijk met Mark Diemers aan de haal, terwijl Kudus naar rivaal Ajax vertrok.

Naast Kudus stonden ook Joey Veerman en Chidera Ejuke (beiden sc Heerenveen) hoog op het verlanglijstje van algemeen directeur Frank Arnesen. Feyenoord kon vanwege de coronacrisis geen hoge bedragen op tafel leggen, waardoor zij uitkwamen bij Mark Diemers en Bryan Linssen.

'Het was beter iets dan niets, dachten ze bij Feyenoord. Ze zullen in De Kuip ook wel beseffen dat ze met aankopen als Diemers en Linssen geen kampioen worden', aldus Gouka. Kudus vertrok uiteindelijk voor naar verluidt negen miljoen euro van FC Nordsjaelland naar Ajax en hij is zijn debuutseizoen tot op heden ijzersterk begonnen. 

Verwacht jij een 1-1 gelijkspel tussen Ajax en Liverpool? Zet dan in en krijg 7,05 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Yeshyeshyall
Ze kunnen zich beter eens richten op hun eigen jeugdopleiding. Krankzinnig hoe weinig goeds daar uit komt en hoe beperkt de doorstroom is. Daar zit echt iets mis
0 0
Snellejapie
Wat wil je dan? Feyenooit is toch een beetje de Fiat Multipla van het Nederlandse voetbal.
0 0
TontoKarnaggel
Altijd maar dat geklaag dat ze geen geld hebben, altijd zich maar verschuilen achter het gebrek aan financiele middelen. Ajax succes? Ja, maar hunnie hebben geld....feyenoord wederom een kutjaar? Jaaaa, maar wij hebben geen geld....
Man man man, je bent de 2e club van nederland, komt uit een grote stad met een enorme industrie en bedrijfsleven, je slaat je tot vervelens toe op de borst over hoe groot en geweldig je aanhang wel niet is, maar ondertussen heb je al 35 jaar structureel geen cent om je reet te krabben. Dat geld gebrek is geen excuus, dat is een enorme blamage....
1 0
fanforeffer
Ik weet ook nog dat Feijenoord de grootste en de rijkste club van Nederland was . Lang geleden. Nu doen ze als of ze iedereen te slim zijn af geweest met Diemers en Linssen.
1 0
Cruijffthebest
Echt volslagen onzin. Weer zo'n bericht om de 010-ers tevreden te houden net als de onzinberichten dat een Senesi en Kutzu tientallen miljoenen zouden gaan opbrengen. Wat een onzin!!!
0 0
Van Reenen
Ajax had vergevorderde interesse in Gotze, maar is bij Klaassen uitgekomen omdat hij meer van toegevoegde waarde zou zijn dan die over het paard getilde Duirser.
Graag het volgende onzin gerucht.
1 0
cantharel
Wat een gelul. Dus je kan begrijpelijk niet even 9 mln neerleggen en gaat dan over naar transfervrije spelers .Mikos vertelt sprookjes die wij in Amsterdam niet geloven.
0 0
Schwalbino
Kudus googlede even 'Arnessen' en zag dat die vanuit Denemarken naar Amsterdam was gegaan.
0 0
Joseph
Ik vind het toch wel jammer, Feyenoord hoort toch de concurrent te zijn in het proces naar succes. Op dit moment komen ze niet verder dan het kleine broertje die je onder je vleugels neemt in jouw succes. Bij PSV is dat natuurlijk niet anders, maar dat is het vervelende broertje waar niemand op zit te wachten, die 2 jaar jonger is, maar die nog wel eens een klap kan verkopen als jij even niet oplet.

Ik gun Feyenoord ook een revolutie, maar dan wel met de juiste mensen. Je kan natuurlijk nooit een uithangbord maken van Dirk Kuyt.
2 0
Ansjo
Feyenoord moet ook gewoon met hun tijd mee. Die club is veels te ouderwets en leunt veels te veel op dat flurrepie durrepie knurrepie Feiijjjenooorrd is mijn kluppie geouwehoer. Arbeiders club dit, volksclub dat. Wat een ouderwets gelul. Het presenteert zich als de kampioen van het plebs van Nederland. Dat is waarom Feyenoord zo achter blijft. Dat seniele na-oorlogse gereutel en die achterban wat vaak lijkt of er hele TBS afdelingen vrijkaartjes krijgen om wedstrijden van Feyenoord te bezoeken.

Als je zo doorgaat dan komen de chiquere, rijkere sponsoren echt niet hoor. Die willen zich echt niet vereenzelvigen met marginaal lomp snuivers volk. Feyenoord moet zich veel meer optrekken aan de stad Rotterdam wat gewoon een moderne, vooruitstrevende, bruisende stad is geworden. De enige club in Rotterdam wat een beetje alles van Rotterdam heeft dat is Sparta. Rotterdam is ook een stad wat vol zit met kunstenaars, muzikanten, architecten, doktoren etc. Net zoals Amsterdam. Maar Feyenoord presenteert zich niet als een club voor alle lagen van de bevolking van Rotterdam. Het loopt hopeloos achter.

Dat boerenkool, klompen met haring gelul dat werkt echt niet op 75% van de spelers wat er zich in de opleiding van Feyenoord bevindt. Dat zijn bijna allemaal jongens met Surinaamse, Marokkaanse, Turkse, Antiliaanse roots. Die hebben ook niets met 90% wat zich Feyenoord supporter noemt.
6 0
fanforeffer
Als 010 oplet kunnen ze beter de afvallers bij Ajax oppikken, zoals pvc al jaren doet. Of nog beter zorgen dat ze een sateliet club van Ajax worden. Lang ,Pierie ,Danilo zijn allemaal een paar klassen beter dan Diemers en Lindsen. Maar met een trainer als Advocaat kies je echt voor de korte termijn en zeer zeker niet voor eigen jeugd .
1 -1
Boer Gijs
poeh zou corona voor feyenoord echt zo'n groot verschil maken, voorheen zaten ze ook in deze categorie te vissen. Kopen om te kopen is maar de vraag of dat slim is
1 0
sebastiaan1900
Treurig. Zie liever dat Feyenoord iets meer geld heeft. Dan zouden ze bijv. Veerman kunnen halen. Echt grote talenten en goede voetballers kiezen toch niet voor Feyenoord. Twee vrienden van mij zijn voor die club en zondag kreeg ik bericht dat ze de tv hadden uitgezet. Zo slecht dat het was. Kreeg medelijden. Niet met de schuimbekkers en door gesnoven Feyenoordfans, maar wel de normalere aanhang. Als je van je club houdt en je gewoon ziet dat het niets wordt. Dat de grote rivaal je overklast, op je plast en je het moet hebben van sentiment en opgeklopte sfeer van een naar urine stinkend stadion.
6 0
AFCAPolarBear
Ik heb zelf geen kennissen die voor Feyenoord zijn, dus ik vind het niet sneu voor de aanhang van Feyenoord. Wel heb ik liever Feyenoord als concurrent, dan PSV. Joey Veerman vind ik ook een hele leuke speler voor Feyenoord, jammer dat ze middelmaat pakken, om maar iets te halen. Daarmee ga je het niet redden. Ze hadden beter helemaal niets moeten kopen en de jeugd de kans geven. Dan kan je er ook nog iets mee verdienen. Zo blijven ze op de tenen lopen, en is een transfer van categorie Kudus nooit mogelijk.
2 0
Amp
Tsja, als je het budget hebt om snel een fiat te kopen, moet je niet teveel tijd steken in het bekijken van categorie porsche...

Dit soort verhalen komt nu wel erg vaak uit Rotterdam. Alsof ze zichzelf en door de media proberen vrij te pleiten van gedane marginale aankopen
0 0
Turbo
en Kudus zelf? Zat die te wachten om te tekenen bij een club met korte-termijn-beleid, en waar zelfs de aantrekkelijke talenten jarenlang rond dolen of banken om vervolgens bij de volgende club van niks te tekenen?

Apart dat je er niks van hoort totdat desbetreffende speler een schot in de roos blijkt te zijn, dan wilde zij hem opeens ook. En oh ja, zij hadden hem al veeeel eerder op de korrel dan Ajax. Dat doet het altijd zo lekker bij de achterban.
4 0
Frank1978
We kunnen hier om lachen, maar ik heb, ondanks dat het onze aartsrivaal is, meer respect voor Feyenoord dan voor Psv. Waar Feyenoord vaak wordt beperkt door de financiële situatie, is Psv altijd maar aan het smijten met geld, zelfs nu in deze crisistijd. Ik hoop dat op termijn Feyenoord weer onze voornaamste concurrent wordt, vind dat een veel mooiere strijd dan tegen die neppers uit Eindhoven.
7 0
Raywaday
Het is wel een feit dat PSV door de jaren heen goed inkoopt.
Iets wat Feyenoord niet echt heel erg goed doet.
Ik denk dat ze nu wel een goede weg in zijn geslagen met Arnesen.
1 0
AlexIbarra
Gevoelmatig heb ik hetzelfde maar als je met een groot en vaak vol stadion, een grote stad achter je, een mooie historie en de gunfactor bij de Bond al 30 jaar niet presteert, kun je eigenlijk weinig aanspraak maken op respect.

Zogenaamd hebben ze nooit geld maar hun begroting is na -tig jaar wanbeleid nog steeds hoger dan die van AZ, Vitesse en Willem II samen.
Wilden geen paar ton investeren voor de jeugd in de KKD, niet geheel verrassend leiden ze dan ook al jaren weinig bijzonders op. Kunnen nooit iemand betalen maar ze verkopen ook nooit ff 5 of 6 spelers om de kas te spekken en na een 'tussenjaar' weer een verse start te maken.

Misschien hadden ze beter een keer in het rechterrijtje kunnen eindigen dan die titel kunnen pakken een paar jaar terug. Nu verandert er niks en ondertussen stroomt de KNVB vol met hun fantastische bestuurders en managers.
3 0
ajaxxcied4life
Goed verwoord. Bij Feyenoord regeert vooral de emotie en dan vooral die ongecontroleerde jegens Amsterdam en AJax. Arnesen ziet het denk ik allemaal best goed, maar zonder geld in de pocket is hij ook met handen en voeten gebonden. Hij kan immers geen ijzer met handen breken.

Er zal daar binnenkort uit pure paniek wel een investeerdersclubje binnen wandelen, dat misschien ook nog wel garant gaat staan voor een veel te groot stadion dat ze daar willen gaan bouwen en dat zal misschien op de korte termijn even een boost geven, maar uiteindelijk zal dan ook weer de ellende gaan toeslaan zodra die club hun centen terug willen.
0 0
AlexIbarra
Investeerders hebben ze weinig aan als er verder niets verandert.

Zij hebben echt een Red Bull nodig dat meteen de hele leiding overneemt en die oude gortepapcultuur eruit werkt.
0 0
Bennyben
Vreemd ? Ajax en feyenooit vissen nooit in dezelfde vijver, domweg omdat feyenooit dit soort transferbedragen niet kan betalen, waarschijnlijk roept Arnesen dit om zijn baantje te redden.
1 -1
Restored
Hahahahaha, Diemers mag Kudus zn veters nog niet strikken
0 0
MM1974
Feyenooit
0 -1
koppensneller
Ja , ik ken dat . IK wou bv Doutze Kroes maar kwam uit bij mijn schele buurmeisje .
40 0
Soccerskins
HAHAHAHA Dan ga je er niet bepaald op vooruit. Jezus.
0 0
glob
Hahahahaha
0 0
Web
Diemens past veel beer bij Feyenoord dan Kudus
Wat zou Kudus aantrekkelijker vinden Ajax of Feyenoord
Eigelijk overbodige vraag
0 0
Labrador
HAHAHA
0 0
JordanAFCA
Zij zijn wel goed in middelmatige spelers kopen en de parels laten lopen.
0 0
Ajax27
Hahahaha... tjah, verschil moet er wezen.#WZAWZDB
0 0
Ajaxxxisdebeste
Feyenooit kan hem wel willen, maar Kudus had nooit ja gezegd.
1 0
Lazell
Kunnen hem ook helemaal niet betalen...
0 0
mgtow
Tussen Kudus en Diemers zit zo'n groot verschil dat er echt no way is dat ze die hadden kunnen halen.
0 0
Hans Kraay Jr.
Wel mooi om te zien dat Feijenoord zoveel borden heeft om op te spelen. Grijp je naast Kudus en dan schakel je gewoon gelijk door naar Diemers. Dat is nog eens doorpakken.
16 0
Frank1978
Hehe, ja, vakwerk! ;-)
0 0
Bensco
Wat Feyenoord wil en wat Feyenoord kan is een wereld van verschil.
11 0
fanforeffer
Apart he , nu Kudus en Veerman het goed doen ,had 010 zo ook wel willen hebben. Ik hoor ze niet over Pierie en Lang.
2 0
migilo
Keuzes...... keuzes.
1 0
AjaxDUde123hk
vraag maar even aan Joost! Hij zou het weten!
1 0
Dolblij
Feyenoord wilde Kudus.......goh? Feyenoord wilde kampioen worden, Feyenoord wilde een nieuw stadion, Feyenoord wilde een goeie jeugdopleiding, Feyenoord wilde winnen van Sparta. En? Niets. En zo'n artikeltje als dit........weet niet of het iets op Ajaxshowtime te zoeken heeft.
9 -2
mgtow
Schadenfreude om Feyenoord en psv is altijd welkom.
2 0
DrFootball
Kudus, Ejuke en Veerman konden ze voor de crisis niet betalen en na de crisis al helemaal niet.

Kop moet zijn "Feyenoord droomde van Kudus, Ejuke en Veerman".
7 0
ajaxxcied4life
Inderdaad. Gouka probeert het blazoen van die club wat op te vijzelen met die tergend enge prietpraat. Advocaat heeft zelf al gezegd dat Feyenoord gewoon het geld niet had om hem aan te trekken. Dat dat de conclusie was toen Arnesen met het management van hem in gesprek trad.
1 0
Huntelaar020
Nico wilde ze ook al,
Toch mooi om te zien dat ze toch lekker naar ons komen:)
1 0
Adam24
Het is echt roepen om de achterban tevreden te houden. Ajax gaat toch ook niet roepen dat ze Thiago wilde halen maar dat Liverpool meer bood?
4 0
JariHeijden
Maar ja, wij hebben geen calimero complex. :-)
0 0
Adam24
Dit is zo makkelijk. Alsof Feijenoord pre-corona, wel de centen hiervoor had. Dat is echt onzin. Als ze hem al hadden gescout, wat twijfelachtig is omdat er niets over bekend was, dan was hij gewoon te duur. Net als Ejuke en Veerman (dit klinkt eerder als de Feyenoord scouting) of heeft de coronacrisis Feyenoord ondertussen al meer dan 25 miljoen gekost?

Daarnaast heeft Feyenoord naast Diemers, wat een prima ED-speler is, ook Texeira en Linssen gehaald.
10 0
masterrr
Arnesen is wel een Deen dus heel gek klinken de namen Kudus en Ejuke niet met hun scandinavische verleden. Veerman had daar ook goed gepast maar ze hebben idd geen centen. Met kokcu, senesi en mogelijk sinisterra hebben ze een paar spelers die ze voor een aardig bedrag kunnen verkopen, maar dan houdt het ook wel op
2 0
Gino1986
Whahahhaha
1 0
Maarten79
Beste kop van de dag :)
1 0
voorkennis
Wat is de meerwaarde om dit bericht hier te plaatsen ?
2 0
EuforischeRealist
Ik heb er kostelijk om gelachen, dus als dat het doel was is het voor mij geslaagd.
16 0
RuffRhythim
Dit precies ja hahaha
1 0