[Update] Negatief geteste Letsch tegen Ajax 'gewoon' op de bank

JesseTH, 25-09-2020 om 20:50, 3355 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Edward Sturing, doorgaans hoofd jeugdopleiding bij Vitesse, zal vermoedelijk ook tegen Ajax op de bank van Vitesse zitten als eindverantwoordelijke. Door een coronagolf binnen de technische staf van de club heeft Thomas Letsch - de eigenlijke hoofdtrainer - nog altijd niet voor de spelersgroep kunnen staan.

Donderdag ondergingen de spelersgroep en de technische staf van Vitesse allen een coronatest, maar de uitslag daarvan was voor de vrijdagtraining nog niet bekend. 'We zijn allemaal weer getest en we gaan kijken wie er beter zijn', zei Sturing daarover tegenover De Telegraaf.

Mogelijk test Letsch op vrijdag of zaterdag nog negatief, wat zou betekenen dat hij er zaterdagavond bij kan zijn. 'Als hij fit is, zou het logisch zijn als de hoofdtrainer weer aanwezig is. Maar we moeten kijken of het kan. We doen het sowieso samen. Het is ook niet zo dat ik deze week in mijn eentje de voorbereiding heb gedaan. Alles is in overleg gebeurd.'

Update - 20:50 uur (25 september 2020) - Negatief geteste Letsch tegen Ajax 'gewoon' op de bank

Thomas Letsch, hoofdtrainer van Vitesse, zal zaterdag tegen Ajax 'gewoon' op de bank zitten, zo weet Jeroen Kapteijns van De Telegraaf te melden op Twitter. De oefenmeester was besmet met het coronavirus en legde donderdag een nieuwe test af. Vrijdag kwam de uitslag daarvan en die bleek negatief. Zodoende keert Vitesse weer terug naar het oude en zit Letsch met zijn assistenten op de bank. Edward Sturing, hoofd jeugdopleiding en de tijdelijke vervanger van Letsch, zit er ook bij. Hij leidde bovendien de gehele week de trainingen.

Maak kans op de FIFA 21 Ultimate Edition!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
sucre
Echt levensgevaarlijk agressief virus dit.. lockdown!!
5 0