Mido: 'Ik kijk reikhalzend uit naar de reactie van Koeman'

NickOoms, 25-09-2020 om 15:45, 4406 views, Twitter |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Ahmed Hossam, kortweg Mido, heeft op zijn Twitterpagina uitgehaald naar Ronald Koeman. De oud-Ajacied is benieuwd of Koeman ook zal uithalen naar Lionel Messi na zijn recente uitspraken over de clubleiding van FC Barcelona.

Toen Mido op zijn achttiende bij Ajax speelde, had hij in de media zijn mening gegeven over het Ajax-team waar hij in speelde. Volgens de oud-spits van Ajax eiste Koeman destijds dat Mido moest vertrekken. Nu Luis Suárez definitief is vertrokken bij Barça, wenste Lionel Messi zijn boezemvriend veel succes met zijn nieuwe avontuur. Ook Messi was op Instagram kritisch op zijn werknemer. 'Je verdient het niet om op deze manier eruit getrapt te worden door de club.'

Door de reactie van de Argentijn in de media, is Mido benieuwd of Koeman ook zal uithalen naar de Argentijn. 'Ik kijk reikhalzend uit naar de reactie van Koeman op de woorden van Messi omtrent het afscheid van Suárez bij Barcelona. Ik wil mijzelf helemaal niet vergelijken met Messi, maar het is zeker wel interessant te noemen', aldus Mido.

Ook postte de oud-Ajacied zijn beklag in het Arabisch op Twitter. Mido hoopte dat dit soort gebeurtenissen eerder naar buiten kwamen. 'De gebeurtenissen van vandaag bewijzen voor mij een hoop, dingen waarvan ik had gehoopt dat ze al eerder naar boven waren gekomen.'

Bestel de FIFA 21 Limited Ajax Edition nu!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ankaroth
Hij lijkt wel een beetje op El Hamdaoui op die foto
1 0
Redrum
Interessant om te zien dat Mido nog steeds niet volwassen lijkt te zien. It's interesting!!
0 0
Jeugd
Mido, mido, mido, zo jammer. Laat het los kerel. Die Messie en Suarez bevestigen steeds meer de noodzaak van verandering. Dit had nooit zacht kunnen landen. Stel je Suarez niet op dan begint Messi te huilen. Fantastische voetballer maar wel een zachtgekookt ei zeg die Messi.
1 0
Sluk
Zo zie je maar dat Mido geen steek veranderd is ondanks zijn eerdere woorden dat hij bij Ajax zich niet volwassen heeft gedragen.
0 0
JohnnyD
Zielige reactie van Mido. Who the hell he is voor dit soort reacties. Zielige reactie van Messi ook. Oud zeer waar Koeman niets aan kan doen. Beste deal daar nu is Messi weg. Bij welke topclub kan je het nog maken om 3 kwart wedstrijd sjokkend over het veld te lopen. Dat ventje heeft te veel macht daar en verpest daardoor te veel. Ik kan hem niet luchten, maar desalniettemin geniet hij mijn respect. Ronaldo weet wanneer hij moet vertrekken en ook bij een andere club laat hij het zien. Messi begint een soort van ambtenaar te worden.
1 0
bdsngsfs
Ik vrees voor Koeman dat hij alleen is gehaald als tussenpaus om het vuile werk op te knappen (lees renovatie van Barca) waarna de weg vrij is voor de zo door Barca gewenste Xavi. Zodra Xavi daar klaar voor is, is het exit Koeman.
3 0
Ajacied33
Daar kun je sowieso van uitgaan, dit scenario..
1 0
Ar
De vraag is of het vertrek van Suarez echt de wens van Koeman was of die van de club? Men heeft vorig jaar Griezmann gehaald voor fucking veel geld en die speelt het liefste vanaf dezelfde positie als Messi en Suarez en zat daardoor vaak op de bank. Denk dus dat de beslissing meer van de clubleiding komt.
Maar als ik lees dat Koeman spelers als Depay en Wijnaldum zou willen, dan wens ik hem veel succes. Die gaan niet bijdragen aan een beter Barca. De enige Nederlanders die Barca sterker kan maken zijn Blind en De Ligt. Of Koeman moet het lef hebben De Jong achterin te zetten.
1 0
Gonzo
Dit kenmerkt Mido, onruststoker meer dan hij ooit voetballer was.
0 -1
blava
Rancune?
0 0
blava
Rancune?
0 0
TontoKarnaggel
Dat blijft toch een nadeel van dat social media gebeuren, iedereen heeft een podium....
2 0
OpaVerteld
Terwijl dat toch exclusief voor TontoKarnaggel in het leven is geroepen :))
1 0
TontoKarnaggel
Hahaha, touchè heet dat geloof ik toch?
0 0
Ajacied33
Het zit Mido blijkbaar nog hoog. Het is 17/18 jaar geleden dat Koeman trainer bij ons was. Wauw, hoop niet dat Mido al die tijd hiermee heeft rondgelopen...
0 0
3*stars*3
Damn Mido, laat het los...
Overigens gaat Koeman niks (durven) zeggen want Messi is in alles groter dan Koeman.
Las dat het keus was van bestuur om Suarez weg te doen maar Koeman wordt er toch op aangekeken.
Ook beslissing mbt Puig maakt hem niet populair.
Gaat pittig worden voor Koeman.
1 0
RJB1979
Koeman moet leren dat als een trein langskomt hij erop en niet voor springt.
1 0
Naoro
Dat messi zoveel groter is, is ook niet helemaal waar natuurlijk. We hebben nu alleen nog een beeld van Messi als een van de beste spelers ooit. Die gaat vanzelf ook nog krasjes oplopen als die ooit trainer wordt

En vergeet niet, Koeman had ook wel een aardige legend status daar als speler ;)
heeft zijn krasjes als trainer al opgelopen
0 -2