Naar verluidt: 'Griekse belangstelling voor El Ghazi'

ThijsZwagerman, 27-09-2020 om 15:15, 7833 views, AS |

Shop nu jouw Ajax-kersttrui!

De vaste bezoeker van Ajax Showtime kent de welbekende 'Geruchtenmolen' al. Vanaf heden is er ook een geruchtenmolen omtrent oud-spelers van Ajax. Deze rubriek draagt de naam 'Naar verluidt'. Op deze pagina kunnen jullie de laatste geruchten vinden omtrent oud-spelers van Ajax. Volg het hier en praat mee!

Zondag 27 september

'Griekse belangstelling voor El Ghazi'

Oud-Ajacied Anwar El Ghazi zou zijn carrière volgens het Griekse SDNA kunnen vervolgen bij Olympiakos. De aanvaller mag naar verluidt vertrekken bij zijn huidige club Aston Villa, omdat die club met het aantrekken van Bertrand Traoré ruimschoots voorzien is in de aanval. Of El Ghazi zelf openstaat voor een overstap naar Olympiakos is niet bekend. 

Dinsdag 22 september

'Barça wil Suárez niet gratis naar Atlético laten gaan'

De soap omtrent het vertrek van Luis Suárez bij FC Barcelona duurt voort. Maandag leek een transfer van de oud-Ajacied naar Atlético Madrid een zekerheidje, maar de soap heeft nu een nieuw hoofdstuk gekregen. Het Spaanse medium Onda Cero schrijft namelijk dat FC Barcelona niet wil dat Suárez gratis vertrekt naar Atlético Madrid. Het kamp-Suárez zou ervan uit zijn gegaan dat de spits gratis mag vertrekken, zolang het maar niet naar Real Madrid, Manchester United, Manchester City of Paris Saint-Germain is.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ram
Dat zou ik nooit doen als ik Anwar was. Griekenland is altijd drama en van heel laag niveau. Op zijn leeftijd is dat een hele slechte stap als je in de Premier League speelt.
0 0
Noxin
Ik dacht dat El Ghazi het best aardig deed bij Villa.
0 0
MarkAFCA
Klopt. Olympiakos moet ie ook niet doen. Rechter rijtje PL kan ie prima mee.
0 0
De Stift
Een hoop gedoe, maar het lot beweegt Suarez naar Ajax toe. Ik zeg: 15 miljoen voor Dest en Puig + Suarez en het komt allemaal goed.
2 -1
Ajacied33
Ik zou zijn komst enorm toejuichen, alleen lijkt het nu wanneer hij echt komt, dat Ajax 3e keus is. Dat is dan wel minder. Juve niet, Atleti nu waarschijnlijk ook niet, dan maar alsnog Ajax
1 0
LouisVonGoal
Waar hij ook heen wilt, alles lijkt erop dat hij geroepen is om terug te komen hier.
1 0
AFCA-pride
Kom maar thuis!
1 0
behangdelul
Logisch...zou wel heel raar zijn. Geld toegeven en dan vervolgens bij de concurrent gratis naar binnen stappen. Luis komt gewoon naar Ajax. Stap 5 “Luis overweegt Ajax” komt er aan!
2 0