'FOX Sports verandert vanaf 1 januari in ESPN'

JesseTH, 21-09-2020 om 22:35, 5373 views, Veronica Inside |

Shop nu jouw Ajax-kersttrui!

FOX Sports zal met ingang van het nieuwe jaar veranderen in ESPN, zo vertelt sportmarketeer Chris Woerts in de uitzending van Veronica Inside. Zodoende zal het voetbal in de Eredivisie vanaf dan op dezelfde manier te volgen zijn, maar dan onder een 'nieuwe' naam.

Disney heeft FOX immers overgenomen en dat brengt de naamsverandering met zich mee. Voor de rest lijken er weinig tot geen aanpassingen toegepast te worden omtrent de sportzender. ESPN zal alleen de rood-witte kleur met zich meebrengen.

Zeven jaar geleden was de FOX Networks Group de nieuwe partij in het verhaal. Toen veranderde de naam van Eredivisie Live naar FOX Sports. De nieuwe naam, ESPN, klinkt al langer in het buitenland, maar vanaf 1 januari maakt de sportzender dus ook haar intrede in Nederland.

Bestel de FIFA 21 Limited Ajax Edition nu!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DaarHoordenZijEngelenZingen
Als alleen de naam verandert is het prima. Wordt wel even wennen in het begin maarja zolang ze Ajax uitzenden is het prima.
0 0
Noxin
Misschien kunnen ze Jan Joost van Gangelen dan vervangen door Mickey Mouse.
4 0
MrPink
Haha. Hopelijk trappen ze hem er uit.
1 0
AjaxDaniel
Voor de Eredivisie zal het weinig uitmaken lijkt mij. Dus zelfde commentators en analisten. Hopelijk verdwijnt de NFL achter die extra pay wall en krijgen we ook de NBA erbij. Dan wordt Fox Sports/ESPN eindelijk een beetje waar voor je geld.
1 -1
greinsje
ziggo heeft NBA al. Dus het lijkt me niet dat die dan ook bij espn komt. Ik ben wel bang dat de prijzen weer omhoog zullen gaan.
0 0
DaarHoordenZijEngelenZingen
Ja NBA lijkt me wel prima erbij. Ziggo sport heeft die rechten nu toch?
1 0