Juventus bevestigt: 'Moesten mogelijke deal Suárez afblazen'

BartVeenstra, 21-09-2020 om 08:15, 6330 views, Sky Sport Italia |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Juventus wordt definitief niet de nieuwe club van oud-Ajacied Luis Suárez. Technisch directeur Fabio Paratici van de Italiaanse grootmacht heeft tegenover Sky Sport Italia bevestigd dat de komst van de Uruguayaan niet doorgaat.

Reden voor het cancelen van de transfer is dat het aanvragen van een nieuw paspoort voor Suárez te veel tijd in beslag neemt. De spits heeft namelijk een Italiaans paspoort nodig om voor Juventus te spelen, omdat de club maar een beperkt aantal spelers van buiten de EU mag vastleggen. 'Hij staat niet op onze shortlist, omdat het te veel tijd kost om een paspoort te regelen', aldus Paratici.

Dat Juventus Suárez naar Turijn wilde halen, is inmiddels geen geheim meer. 'Toen er een kans ontstond om hem te halen, hebben we dat onderzocht. Maar het paspoort was een obstakel. Het was niet mogelijk om dat proces te versnellen, dus moesten we een mogelijke deal afblazen', besluit de technisch directeur van Juventus.

Volgens Cadena SER wil FC Barcelona maar al te graag van Suárez af. De club deed hem een nieuw voorstel, waarbij zijn contract direct ontbonden zou worden en de Uruguayaan zeven miljoen euro mee zou krijgen. Dat is de helft van zijn jaarsalaris. Volgens de laatste berichten gaat Suárez hier niet mee akkoord.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Aspers73
"Koeman duwt Puig richting Ajax" staat in Catalaanse kranten. Maar waar moet die jongen spelen? Wie offeren we er voor op?
0 -1
de-Ajacied
Voor Puig ga je niemand opzij zetten. Spelers uit de afvalbak van Barcelona hebben nooit goed uitgepakt
0 0
MankeNelis
Klopt, dat is de grote vraag. We hebben een verdediger nodig als Dest vertrekt. Die overingens aan Barca wordt gelinkt.

https://m.fcupdate.nl/voetbalnieuws/372748/koeman-en-barca-hopen-op-ajax-route-voor-talent-puig/
0 -1
De Stift
Toch pijnlijk voor Luis. Gedumpt worden door Barcelona, gewild worden door Juventus, maar alleen vanwege je potentiële Italiaanse paspoort. Kom lekker thuis Luís, neem je sportieve wraak en win met een swingend Ajax de CL.
2 -2
Schip
Als een speler zoveel waarde hecht aan zijn salaris, denk ik niet dat Ajax een goede match is. Die gaat nog eerder naar PSG of de PL vrees ik.
0 0
JariJari
Atletico
0 0
Schip
Ja, naar het schijnt. Nou, succes zou ik zeggen.
0 0