Traoré vervolgt carrière bij Aston Villa

BartVeenstra, 19-09-2020 om 10:20, 3107 views, Aston Villa |

Shop nu jouw Ajax-kersttrui!

Voormalig Ajacied Bertrand Traoré keert bij Aston Villa terug in de Premier League. De Engelse club neemt de Burkinees over van Olympique Lyon. Naar verluidt betaalt de club uit Birmingham twintig miljoen euro voor Traoré.

Aston Villa schrijft op haar website onder meer dat Traoré ervaring op het hoogste niveau opdeed bij Ajax. Manager Dean Smith is dan ook blij. 'We zijn erg blij dat Bertrand voor Villa heeft gekozen. Hij is een speler met enorm veel talent die onze aanvallende opties zeker gaat versterken.'

Traoré speelde in het seizoen 2016/2017 op huurbasis bij Ajax. In dat seizoen behaalde de Amsterdamse club de Europa League-finale. Bij Aston Villa, dat in het afgelopen seizoen degradatie net aan wist te ontlopen, speelt ook oud-Ajacied Anwar El Ghazi. Eerder deze zomer trok Aston Villa ook Emiliano Martínez (Arsenal), Ollie Watkins (Brentford) en Matty Cash (Nottingham Forest) aan. 

Verwacht jij tijdens Ajax - RKC een 3-0 zege voor de Amsterdammers? Zet in en krijg 6,60 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
036AFCA97
Hahah ziek dat Aston Villa gewoon 20 miljoen voor een speler kan betalen. Ons transferrecord
0 0
PierreHeno
Ging destijds voor 10 miljoen van Chelsea naar Lyon. Had 'm graag voor Ajax behouden. Altijd mooie acties , niet altijd even efectief maar verdedigend ook altijd goed. Was hij nog beter geweest dan had hij never nooit voor Ajax gespeeld. Ik heb echt genoten van zijn spel en het creëren van kansen uit het niets. Dat hij wel eens een goal miste is hem dan ook makkelijk te vergeven.
0 0
Ferd
Hij was ongeveer 1 van de 4 wedstrijden goed, en dan weer 3 onzichtbaar. Werd niet voor niets uitgefloten.
0 0
Bky
Sterker nog, ze hebben 83 miljoen uitgegeven voor 4 spelers deze zomer.
0 0
Koningtoto
Dus?
0 -2
pieke
Jammer. Had ook een goeie geweest voor Ajax.
1 0