Cruijff nieuwe trainer Shenzhen FC

NielsOpdam, 14-08-2020 om 10:55, 1865 views, Shenzhen FC, Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Jordi Cruijff is de nieuwe trainer van de Chinese laagvlieger Shenzhen FC, zo meldt de club via de officiële kanalen. Hij volgt daar de ontslagen trainer Roberto Donadoni op. Door de corona-maatregelen kan de zoon van Johan Cruijff pas na veertien dagen quarantaine aansluiten bij het eerste elftal.

'Onze nieuwe trainer arriveert waarschijnlijk op 16 augustus in China', opent de club, geciteerd door Voetbal International. 'Waarna hij begint met een periode van medische observatie.' Hiermee doelen zij op de twee weken quarantaine. Shenzhen FC is blij met de komst van Cruijff. 'Wij denken dat de komst van meneer Cruijff ervoor kan zorgen dat de prestaties van ons team beter worden en dat hij ons kan helpen in het behalen van geweldige resultaten', zo sluit de club enthousiast af.

Drie weken geleden vertrok Cruijff bij Ecuador. Hij trad daar begin 2020 aan als bondscoach en technisch directeur bij de nationale voetbalbond. Het is niet het eerste Chinese avontuur voor Cruijff, want tussen augustus 2018 en december 2019 was hij ook al trainer van Chongqing Dangdai Lifan.

Denk jij dat Bayern München met 0-2 wint van FC Barcelona? Zet in en krijg 10,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Sanalologo
Hebben wij geen plek voor Jordi? Treurig dat hij naar plekken als Equador en China moet.
0 -4
Mentir
heb het gevoel dat ie dit voor zich zelf wil doen, bewijzen dat ie zijn mannetje kan staan dan alles toegeworpen krijgt omdat zijn naam Cruijff is
1 0