Feyenoord koopt en verhuurt oud-Ajacied Antonucci

JesseTH, 13-08-2020 om 21:25, 3577 views, Feyenoord |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Het hing al even in de lucht, maar nu is het definitief: oud-Ajacied Francesco Antonucci maakt de overstap van AS Monaco naar Feyenoord, zo meldt de club via haar eigen website. De Rotterdammers verhuren hem meteen aan FC Volendam, de club waar hij ook vorig jaar actief was op huurbasis.

Onder de hoede van eveneens voormalig Ajacied Wim Jonk wist Antonucci in de Keuken Kampioen Divisie op te bloeien. In twintig wedstrijden op het tweede niveau van Nederland, was hij bij zestien goals betrokken. Elfmaal scoorde hij zelf, terwijl hij vijf keer een goal wist voor te bereiden. Ook in de TOTO KNVB Beker trad hij in één wedstrijd aan.

Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord, is als vanzelfsprekend blij met het aantrekken van Antonucci. 'We zien in Francesco echt een prima versterking voor de toekomst. Hij heeft een zeer goed jaar achter de rug bij FC Volendam, waarin hij echt enorm is gegroeid. Komend seizoen kan hij zich daar nog verder ontwikkelen om dan vervolgens hier bij Feyenoord aan te sluiten.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
3sterren
Waren ze maar ook zo slim op het veld, dan konden wij weer met goed fatsoen spreken over de enige echte top drie van Nederland. Nu zijn zij de enige tobber van de drie en dat zal nog wel tientallen jaren zo blijven ...
1 0
Babangida83
Dit is op zich wel slim gedaan van Feyenoord. Voor het niveau wat Feyenoord nastreeft een prima constructie en aankoop.
0 -1
Redrum
En dit heeft nog het lef zichzelf een topclub te noemen. Schaamteloos is het gewoon wat ze daar doen. Als een stel aasgieren proberen ze wanhopig wat ex-Ajacieden binnen de club te krijgen, het liefst zo goedkoop mogelijk. Tegelijkertijd doen ze er alles aan om te bewijzen dat ze anti-Ajax zijn. Man, man, man, wat een sneu clubje is Feyenoord toch geworden.
4 0
AjaxDaniel
Alleen qua populariteit in het land is het nog een topclub. Qua historie in Nederland ook nog wel. Maar voor de rest niet.
3 0
Redrum
Klopt, ze teren volledig op hun historie. Een historie die overigens ook gewoon geen reet voorstelt vergeleken bij de historie van Ajax, maar dat wisten we allemaal al. Daarnaast hebben ze na Ajax de meeste fans in Nederland, al heb ik niet het idee dat die fanbase nog echt groeiende is. Kleine jongetjes in de huidige tijd kiezen niet zo heel snel meer voor Feyenoord, tenzij hun ouders van die beperkte figuren zijn die voor Feyenoord zijn.
3 0
Babangida83
Laatst vroeg een buitenlandse vriend vriend van me wat een grotere club was. PSV of Feyenoord. Toen zei ik gelijk Feyenoord. Maar ik kon hem niet echt overtuigen op basis van prijzenkast. Erg mager. En bovendien hebben ze de laatste 18 jaar in Europa echt helemaal niets, maar dan ook niets laten zien. PSV is tenminte nog 10x derde geworden in de Champions League poule :-). Ok, en een kwartfinale.
3 0
AFCAsphere
PSV had een halve finale CL in 2005 waarin ze op vergelijkbare wijze werden uitgeschakeld als ons. In 2015 of 16 bereikten ze de laatste 16.
0 0
AjaxDaniel
Over dat laatste heb je helemaal gelijk. Ook in Rotterdam is er veel jeugd die voor Ajax is. Loop bijvoorbeeld eens in de omgeving van Het Kasteel. Daar ga je veel meer jongens in Ajax (en ook PSV) tegenkomen dan in Feyenoord kleding.
3 0