De Ligt drie maanden aan de kant na schouderoperatie

ThijsZwagerman, 12-08-2020 om 16:55, 2319 views, Juventus |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Matthijs de Ligt is woensdag succesvol geopereerd aan zijn schouder. De centrumverdediger van Juventus kampte al langer met deze kwetsuur en is, nu het seizoen van Juventus voorbij is, onder het mes gegaan. De oud-Ajacied wordt in november terugverwacht. 

Volgens Juventus is de operatie van De Ligt ‘perfect’ verlopen. In een kliniek in Rome is de rechter schouder van De Ligt gestabiliseerd. De verdediger speelde al enkele weken met deze blessure, maar na de Champions League-uitschakeling van Juventus is het probleem nu dus pas definitief verholpen. 

Door zijn maandenlange absentie mist De Ligt de seizoensvoorbereiding en de start van het nieuwe seizoen bij Juventus. Daarnaast moet de oud-Ajacied ook de komende interlands van het Nederlands elftal tegen Polen en Italië - die begin september worden gespeeld - aan zich voorbij laten gaan. 

Denk jij dat Ajax twee doelpunten maakt tegen FC Utrecht? Zet in en krijg 3,65 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JohnnyD
Dat is dan weer der keerzijde van die wereld. Om de haverklap geopereerd moeten worden want je moet nou eenmaal mee. No time for excuses. Nou, van mijn lichaam blijven ze met hun academische pootjes vanaf. Hoe geleerd het ook lijkt. Je zal toch atleet of wielrenner zijn en om de haverklap bloed moeten laten prikken op commando. Dag en nacht. "Ja, maar als je niets te verbergen hebt doe je dat toch ?". Nope, van mijn lichaam blijven ze af. Dan maar geen sportcarriere. Onmenselijk bestaan naar mijn idee. Te ver.
0 0
Santiago
Dat is het juist. Je moet helemaal niks.
0 0