'De Ligt gaat onder het mes; rentree pas in november'

JesseTH, 09-08-2020 om 11:25, 4946 views, Tuttosport |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Matthijs de Ligt zal voorlopig niet meer in actie komen voor Juventus, zo schrijft Tuttosport. Het is al langere tijd bekend dat de oud-Ajacied problemen heeft met zijn schouder en nu het Champions League-seizoen erop zit, kan hij onder het mes.

Na afloop van de uitschakeling tegen Olympique Lyon liet De Ligt zich al uit over zijn lot. 'Nu richt ik mij erop om zo snel mogelijk weer fit te worden. Ik ga binnenkort onder het mes en het zal enige tijd duren voor ik volledig ben hersteld', zei hij toen.

De afwezigheid van drie maanden zou betekenen dat De Ligt een hoop wedstrijden moet missen. Niet alleen mist hij bij Juventus de voorbereiding op het nieuwe seizoen én de start van de Serie A, ook zal hij in ieder geval de interlands van Oranje in september (tegen Polen en Italië, red.) aan zich voorbij laten gaan.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
gi0vanni
Mooi zo dan kan het niet nog erger worden. En met Ake en de Vrij heeft Oranje goede vervangers.
0 0
Schip
Vraag is meer of het beter gaat worden. Meestal wordt rust de voorkeur gegeven, omdat je daarin spierversterkende oefeningen kunt doen. Maar goed, de dure dokters weten het natuurlijk wel.
0 0