Depay lovend: 'De Ligt heeft het geweldig gedaan'

BartVeenstra, 07-08-2020 om 07:15, 3865 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Olympique Lyon-aanvaller Memphis Depay heeft zich tegenover De Telegraaf lovend uitgelaten over oud-Ajacied Matthijs de Ligt. De spits en verdediger staan vrijdagavond tegenover elkaar in de return van de achtste finales in de Champions League.

Depay, die weer is hersteld van een zware knieblessure, kwam De Ligt tijdens de lockdown tegen in Nederland. 'We zeiden tegen elkaar dat we elkaar snel weer tegen zouden komen. Dit is zijn eerste jaar en hij heeft het geweldig gedaan. Hij heeft zich als een man laten zien en is direct kampioen geworden. We zullen even geen vrienden zijn, maar dat hoort bij het spel. Ik kijk er naar uit om hem tegen te komen.'

Olympique Lyon won in eigen huis met 1-0 van Juventus en heeft zodoende nog altijd een prima kans om zich te plaatsen voor de kwartfinales. Vanuit het perspectief van Ajax is het echter te hopen dat Juventus de Fransen uitschakelt. Ajax plaatst zich namelijk rechtstreeks voor de Champions League, behalve als Olympique Lyon óf Napoli het miljardenbal dit seizoen wint.

Denk jij dat Juventus en Lyon gelijkspelen en De Ligt en co dus worden uitgeschakeld? Zet in en krijg 4,15 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
RJB1979
Mocht AZ ons ticket toch krijgen via UEFA en CAS en Lyon wint de CL dan denk ik dat erin blijf van het lachen.
0 0
AFCA-B93
Worden leuke duels. Ik ga kijken vanavond!
0 0