Van der Wiel traint mee bij RKC Waalwijk

BartVeenstra, 06-08-2020 om 10:35, 6722 views, RKC Waalwijk |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Voormalig Ajacied Gregory van der Wiel traint mee bij RKC Waalwijk. Dat maakt de Brabantse club donderdagochtend bekend via de officiële kanalen. De rechtsback sluit aan bij de selectie.

'Het hoofdstuk Betaald Voetbal heb ik nooit afgesloten. Ik ben nog steeds verliefd op het spelletje en wil graag weer dagelijks op professioneel niveau met de bal bezig zijn en met teamgenoten op het veld staan', zegt Van der Wiel. 'De motivatie om het maximale eruit te halen is groot, ik heb er zin in. De prettige gesprekken met Fred Grim en Mo Allach en het goede gevoel bij de club hebben mij doen besluiten bij RKC Waalwijk aan te sluiten. De komende periode zal uitwijzen wat dit mij en RKC Waalwijk gaat brengen. Nu eerst en het belangrijkste voor mij; voetballen.'

Van der Wiel doorliep de jeugdopleiding van Ajax en speelde uiteindelijk 190 officiële wedstrijden voor de Amsterdamse club. Daarna maakte hij een transfer naar Paris Saint-Germain, waarna hij ook speelde voor Fenerbahçe, Cagliari en Toronto FC. Daarnaast speelde van der Wiel 46 keer voor het Nederlands elftal. Tijdens het WK in 2010, waarin de finale werd bereikt, was de rechtsback basisspeler.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax27
Veel mensen doen vaak alsof vd weinig heeft bereikt. Had hij meer uit z'n carriere kunnen halen... wellicht ja. Maar van hoeveel spelers kunnen we dat wel niet zeggen? Waarom ging Sneijder al op z'n 28e naar Turkije, ipv nog een paar jaar op het hoogste niveau in een top-4 competitie te ballen? Daar hoor je weinig mensen over.

Feit is dat ie 6 jaar in de hoofdmacht van Ajax heeft gevoetbald, 4 jaar bij PSG waar ie alleen het laatste jaar geen basisklant meer was, hij 6 x kampioen is geworden, nog 10 andere prijzen in z'n kast heeft staan. Daarnaast in Oranje meer dan 40 wedstrijden gespeeld waaronder een WK in 2010 als basisklant waar ie 2e werd in een sterrenteam. Ik denk dat hij een carriere heeft gehad waar de meeste voetballers alleen maar van kunnen dromen.
0 0
Ozymandias
Het lijkt erop dat een jaartje zonder voetbal hem heeft doen inzien dat hij enorm houdt van de sport. Hopelijk kan hij nog zo'n vier mooie seizoenen aan zijn loopbaan als voetballer toevoegen. Hij heeft zeker geen lelijke loopbaan gehad maar had veel meer uit zijn talent kunnen halen. Hij had eigenlijk de vaste rechtsback van Oranje moeten zijn het afgelopen decennium. Zeker gezien het gebrek aan niveau van de rechtsbacks die hem op hebben gevolgd (zoals Van Rhijn, Veltman en Dumfries).
2 0
masterrr
Voelt zich iig niet te groot voor RKC op 32 jarige leeftijd
2 0
ghouleseddik
Koeman kan zo al bijna weer beschikken over het team van 2010 :D
3 0
DS
Zou een vrouw als Rose Bertram ook zo kunnen gaan vervelen dat je maar bij RKC gaat trainen joh?
1 0
edalm
Lijkt me stug. Zij heeft betere ballen dan bij RKC
1 0
trodat4030
Alleen komt je echtscheiding in rap tempo dichterbij als je daar tegenaan gaat trappen, vermoed ik zo... :p
0 0
VoorOnzePloeg
En dan krijg je er gratis en voor niks een gevangenisstraf bij
0 0
Gooseman
Sterker nog, ze heeft erop aangedrongen dat Greg in Brabant gaat voetballen. Ze wil nog een laatste keer het gevoel van voetbalvrouw ervaren, en de luxe van het voetbalinkomen hebben alvorens Greg te oud is voor topsport. Designerkleding aanschaffen in Waalwijk, shoppen in De Els, chillen aan de zandwinplas! Dat is de hoofdrede!
4 0
Sanalologo
Denk dat zij zelf genoeg verdient.
0 0
DS
Vergeet de Shoarma bij de Tolga niet.
2 0
ÁlvaroRecoba
"De motivatie om het maximale eruit te halen is groot."

-- Gregory van der Wiel
1 0
mgtow
Geld is op.
1 -6
johan_afca
Hahahaha, ja want je gaat natuurlijk voor de poen bij RKC ballen :')
0 -1
CDS
Is ook mijn eerste gedachte ja......
1 0
noppenkoning
was hij niet mede eigenaar van BALR??
0 0
Mokum430
ja, dat was hij. Niet meer overigens
1 0
Sanalologo
Investeerder, is wat anders dan eigenaar.
0 0