Grim niet blij met Ajax als eerste tegenstander

JesseTH, 03-08-2020 om 19:25, 4786 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Fred Grim, trainer van RKC Waalwijk, is niet erg blij met het feit dat hij Ajax treft als eerste vriendschappelijke tegenstander. Zaterdagavond nemen beide ploegen het tegen elkaar op en voor de Waalwijkers is dat een vreemde opbouw van de voorbereiding.

'Ajax is een wedstrijd die je normaal gesproken niet als eerste speelt in de voorbereiding', aldus Grim op een serieuze toon tegenover FOX Sports. 'Alles is anders, daar moet je rekening mee houden. Het gaat er niet om of het leuk is, maar of het goed is voor de groep om bepaalde stappen te kunnen nemen.'

Anas Tahiri, aanvallende middenvelder van RKC Waalwijk, kijkt minder op tegen de wedstrijd tegen Ajax. Hij lijkt het nu zelfs al als een mooie uitdaging te zien om zichzelf te tonen aan de buitenwereld. 'Waarom moeten we bang zijn? Het is Ajax en het is altijd leuk om tegen hen te spelen. Ik denk dat het een goede voorbereiding is voor ons.'

Ajax en RKC Waalwijk treffen elkaar zaterdagavond om 18.45 uur. Het is voor beide ploegen dus het begin van de voorbereiding op het seizoen 2020/2021. Wat Ajax betreft is de selectie bijna compleet. Alle spelers, op André Onana, Dusan Tadić en aanwinst Mohammed Kudus na, zijn al in training.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxop1
Fred mag vooral heel blij zijn dat ie überhaupt nog Eredivisie mag spelen met RKC en dus mee mag doen aan deze oefenwedstrijden voor Fox. Beetje ongepast dit..
0 -3
MPAjax
er heerst al gelijk een "grimmige" sfeer rond deze wedstrijd door fred
0 -2
eros
Heb jij je pret string aan?
0 0