FC Twente huurt Černý van FC Utrecht

GinoHaverkamp, 13-07-2020 om 10:30, 1950 views, FC Twente |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Václav Černý speelt komend seizoen voor FC Twente. De oud-Ajacied komt op huurbasis over van FC Utrecht, de club waar hij Ajax in juli 2019 voor verruilde.

Bij de club uit Utrecht had de Tsjechische buitenspeler weinig uitzicht op speeltijd, nadat hij afgelopen seizoen zijn basisplaats kwijtraakte. Hij kwam vorig jaar zomer nog over van Ajax, de club die hij van 2014 tot en met 2019 diende.

De 22-jarige aanvaller is blij met zijn tijdelijke overstap naar Enschede. ‘Ik wil hier vechten voor een plek. Ik heb een fijn gesprek gehad met trainer Ron Jans, dat gaf vertrouwen’, vertelt hij op de clubwebsite.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
oxxer
Cerny is een grote ego met oogkleppen op , jammer zijn debuut op de Future Cup was veel belovend, erg zonde.
1 0
wladimir
Jans is een uitstekende trainer. Ik hoop dat Cerny het onder hem wel kan laten zien. Als hij die goal toen wel had gemaakt tegen de Graafschap dan was Frank de Boer waarschijnlijk niet vertrokken.
1 0
DS
Ik ben benieuwd of hij echt een keer de stap kan maken of dat hij voor altijd het talent blijft.
Met 22jaar word het toch wel een keer tijd.
2 0
Ferd
Dat vechten voor z’n plek horen we ieder jaar
0 0
Dubbelvla
Ron is in mijn optiek wel iemand die met moeilijke jongens om kan gaan, in tegenstelling tot vd Brom. Wellicht is dit een goede stap voor Cerny. Ben benieuwd of het er nou eindelijk uit gaat komen dit seizoen.
2 0
Lazell
s Cerny een moeilijke jongen? Nooit wat van gemerkt.

Snap niet waar het mis is gegaan. Kan me nog de wedstrijd tegen Celtic in de EL herinneren met een goede goal onder De Boer, deed het prima toen in JA en die paar potjes in het eerste.
1 0
Dubbelvla
hij schijnt vorig seizoen bij Utrecht wat stennis te hebben geschopt, en zit wellicht wat in de knoop met zichzelf. hij heeft iemand met ervaring nodig die hem opnieuw kan kalibreren.
0 0